Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam konu sahibi tarafsız davranmayıp ACM savunuyor. İnsan bir derki konu açağım burada iki tarafında videolarını izleyip düşüncelerini alayim der.
Kesinlikle.
Ama konu sahibi tarafını belli edip Dio'nun videosunu izlemeden konu açıyor. Buda açıkca gösteriyor ki kendi tarafını öne çıkarmak için bu konuyu açıyor ACM'yi herkese masum göstermek ACM kimseye salça olmamış gibi iyilik meleği olarak göstermek istemesidir.
Katılıyorum. Bakalım, dönünce yeni argümanlarla tartışmayı sürdürebiliriz belki. Ha tabi ortamın tansiyonu artmazsa.

DT'nin paylaşılan videosunun bir kısmını izledim, ACM Sinan Canan'la bile tartismis. Adama küfür etmiş. Görüp görebileceğiniz en dürüst, en progresif Müslümanlardan kendisi. Canlı olarak trans bir bireyin bile gönlünü rahatlatmış adam ya bu. Yıllarca İslam homofobiktir, transfobiktir, kadın düşmanıdır gibi söylemler olmasına rağmen yaptı yani bunu. Mevzu İslam'ın daha kapsayıcı bir yorumlaması oldukça bu insanları kazanabileceğini gösterdi herkese aslında.

Şimdi ufak bir Twitter gezintisi yaptım, takip ettiğim neredeyse her adamla sürtüşmüş. :D Belli ki Jahrein gibi parasını dramadan çıkaran bir arkadaş.

Dt'nin paylaşılan videosunun bir kısmını izledim, acm sinan Canan'la bile tartismis. Adama küfür etmiş. Görüp görebileceğiniz en dürüst, en progresif Müslüman'lardan kendisi. Canlı olarak trans bir bireyin bile gönlünü rahatlatmış adam ya bu. Yıllarca İslam homofobiktir, transfobiktir, kadın düşmanıdır gibi söylemler olmasına rağmen yaptı yani bunu. Mevzu İslam'ın daha kapsayıcı bir yorumlaması oldukça bu insanları kazanabileceğini gösterdi herkese aslında.

Şimdi ufak bir Twitter gezintisi yaptım, takip ettiğim neredeyse her adamla sürtüşmüş. :D belli ki Jahrein gibi parasını dramadan çıkaran bir arkadaş.

Hocam bir de bu ACM müslümanmış böyle insanlara salça olmakla asılsız ve boş iftira atmakla Müslüman mı olunur. Demek ki adamın dini de paraymış.

Şunu 2 dakika izleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam, attığım videonun tamamını izle. DT zaten kendisi videoda bu konuya değiniyor. Sen gelmişsin burada boş yapıyorsun. Git kendi videosunu izle, sonra gel.

Uğraştığımız saçmalıklara bak, ya...
Amacım tartışmak değil, bu ülkede ki dinci kanallarda dinsiz kanallarda aynı dışkının laciverdi o kadar hem zaten tüm müslümanlar cennete gitmeyecek ki.

73 fırka'dan sadece 1 fırka cennete gidecek. Geri kalanı cehennemlik. Tutarsız bir şey görmüyorum bu dinde ama herkesin inancı kendine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.