Margot Robbie

Başarılı
Evime henüz yeni Türk Telekom 1000 Mbps fiber altyapı geldi ve fiber internete geçeceğim. Operatörlerin 1000 Mbps internet paketi fiyatlarını incelediğimde en ucuz olarak genelde 1000 lira civarı bir fiyatla karşılaşıyorum. Araştırırken Digiturk'un şu paketini dikkatimi çekti:

Bu paketin modem kirasıyla beraber 1190 liralık bir fiyatı var ancak bu pakette ekstra olarak Süper Lig, Premier Lig gibi şeyler sunuyor. Bundan dolayı bu paket beni çok cezbetti ancak Digiturk'un internet performansı nasıldır, 1000 Mbps hızı tam anlamıyla stabil bir şekilde verebilir mi emin olamadım. Bu ekstralardan dolayı Digiturk seçmek mantıklı mı yoksa başka bir sağlayıcı daha mı iyi olur? Nihayetinde asıl önemli olan internet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı ücrete ev ahalisi Tivibu + Türk Telekom 100Mbps'e geçti. Çok bir bilgim yok Digiturk hakkında ama fazla ucuz gözüktü gözüme.

Şöyle anlatayım bir arkadaşımız ailesinin başvurusuyla Digiturk internete sahip oldu. Daha öncesinde TurkNet vb. ISS'ler de kullandı. Altyapı VDSL. Fakat sorun şu, altyapı aynı olmasına ve Turk Telekom üzerinden hizmet vermelerine rağmen (IP vs.) ping ve paket kaybı olarak hiçbir alakası yok.

Bana sorarsanız maçlar sizi cezbetmesin. Ben önermiyorum.

Gerçek ISSler harici hiçbir yere geçmenizi önermiyorum. Digiturk, D-Smart vs. genelde berbat internet hizmeti veriyorlar. Ayrıca fazla ucuz. Tavsiyem Turknet'e geçmeniz veya Superonline, şu an Superonline kendi hatları üzerinden çok uygun paketler sunuyor. Turknet hem taahütsüz hem de Türk Telekom'dan çok çok daha ucuz.

Gerçek ISSler harici hiçbir yere geçmenizi önermiyorum. Digiturk, D-Smart vs. genelde berbat internet hizmeti veriyorlar. Ayrıca fazla ucuz. Tavsiyem Turknet'e geçmeniz veya Superonline, şu an Superonline kendi hatları üzerinden çok uygun paketler sunuyor. Turknet hem taahütsüz hem de Türk Telekom'dan çok çok daha ucuz.
1000 mbitlik pakette Turknet nasıl "çok çok daha ucuz" oluyor, bilmedigimiz bir kampanya mı var?

1000 mbitlik pakette Turknet nasıl "çok çok daha ucuz" oluyor, bilmedigimiz bir kampanya mı var?
Turknet'in sitesine girdiğimde şu an gördüğüm üzere 700 TL fiyatı sabitle kampanyası var, onu geçtim normalde zaten 950 TL olduğu belirtiliyor. Türk Telekom ise 1000 Mbps paketi 1590 TL'ye veriyor olarak gözüküyor. VDSL'den fibere geçenlere de 1200 TL civarı fiyat veriyorlar, en azından bana verdikleri fiyat bu şekildeydi, ben de ISS değiştirdim.

Turknet'in sitesine girdiğimde şu an gördüğüm üzere 700 TL fiyatı sabitle kampanyası var, onu geçtim normalde zaten 950 TL olduğu belirtiliyor. Türk Telekom ise 1000 Mbps paketi 1590 TL'ye veriyor olarak gözüküyor. VDSL'den fibere geçenlere de 1200 TL civarı fiyat veriyorlar, en azından bana verdikleri fiyat bu şekildeydi, ben de ISS değiştirdim.
1000 mbitlik paket üzerinden sordum. Turknet 950 TL+350 TL diyor. Taahhütsüz.
Peşin verirsen indirimliymiş.
Peşin vermek yerine, suyu kaynağından içmek daha mantıklı. 18 ay taahhüt yaparsin en azindan acaba ne zaman zam yapacaklar korkusunu yaşamazsın.
Zaten fiberde kolay kolay bir sorun yaşanmıyor. 1300 veren adam 1500 u de verir
Yani "çok çok daha ucuz" değil . Eskidendi o iş

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260703_154056_Chrome.webp
    Screenshot_20260703_154056_Chrome.webp
    402,7 KB · Görüntüleme: 3