Digitürk beIN Connect mi mantıklı, kutu almak mı?

elydiscord

Gelişen
Selam forumdaşlar, sizce kutu almak mı mantıklı yoksa beIN Connect mi? Farkı nedir?

Kutu almak daha mantıklı, haliyle internet bağlantısında bazen donmalar, takılmalar olabilir. Kutu alırsan en azından bütün yayınları akıcı izlersin.

beIN Connect için internet şart, her cihazdan izlenir.
Kutu için çanak ve cihaz şart, sadece TV'den izlenir ama internet yoksa bile yayın akıcı olur.

Kutulu alınca yanında beIN Connect de geliyor diye biliyorum. Yani kutulu alan biri ekstra ücret ödemeden beIN Connect'i de ücretsiz kullanabiliyor. Biz bir ara o şekilde kullanmıştık. Şimdi hala öyle mi bilmiyorum ama eğer öyle bir şey varsa kutulu alın.

Zaten normalde de kutulu almak daha mantıklı. İnternetten izlerken kalite düşme sorunu olur, donma olur takılma olur. En iyisi kutulu almak bana göre.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet, hala kutulu alınca beIN Connect geliyor yanında.

https://digiturkpaketler.com/sporun-yildizi şu kampanyada bütün maçlar var anladığım kadarıyla. Bir de dediğiniz gibi beIN Connect'te var mış ama aklımda şu soru var, 4 ekranda aynı anda izlenebiliyor mu?

Connect ile gecikmeli izlersiniz. Eğer komşunuzda/yakınlarda uydu yayını ile izleyen varsa, gol vb seslerini daha önceden duyabilirsiniz.

Connect ile gecikmeli izlersiniz. Eğer komşunuzda/yakınlarda uydu yayını ile izleyen varsa, gol vb seslerini daha önceden duyabilirsiniz.
Karşımda cafe var, bazen bu diğer uygulamalardan izliyorum, sinir olsam da gol diyorlar. 3 dk sonra aha gol oldu diyorum

Kutu derim. Her ne kadar kablosuz teknoloji hayatımızı kolaylaştırsa da gecikme, donma gibi problemler nedeniyle hala hiçbir şey kablolu teknolojilerin yerini tutamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…