ozgunokia

Yetkin
Makaleler
1
Kick hesabım vardı, 6-7 aboneli. Korku oyunu oynadığımdan askıya alındı ve açılmıyor. Kick'te gelişmek zor olduğundan YouTube'da hazır 1.800 abonem varken ve Kick'ten olan kitlem hâlâ duruyorken YouTube'da açayım diyorum. Sizce verimli olur mu?

Genelde Minecraft yayınları yaparım ama ilerleyen saatlerde farklı oyunlara falan geçerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kitlen yoksa değil. YT'u insanlar daha çok video tüketmeye geliyor, yayın için değil. Oyun tarafında en azından Panda en çok izlenen yayıncı, onun dışında oyun tarafında yayın falan izleyen yok.

Yaptığın yayın ayrıca videoların önerilmesini de bozuyor. Yani abonelerine de uzun vadede zararı oluyor. Dediğim gibi YT doymuş insanlar veya spesifik konularda iş yapanlar için uygun. Mesela yerelde futbol canlı yayınları çok izleniyor.

Bir kitlen yoksa değil. YT'u insanlar daha çok video tüketmeye geliyor, yayın için değil. Oyun tarafında en azından Panda en çok izlenen yayıncı, onun dışında oyun tarafında yayın falan izleyen yok.

Yaptığın yayın ayrıca videoların önerilmesini de bozuyor. Yani abonelerine de uzun vadede zararı oluyor. Dediğim gibi YT doymuş insanlar veya spesifik konularda iş yapanlar için uygun. Mesela yerelde futbol canlı yayınları çok izleniyor.
25 falan izleniyorum Kick’te, ama YouTube’da 500 K, 1 milyon izlenen videolara konukluğum oldu hep onlar sayesinde tanındım. Eskiden Twitch’te 150 izleniyordum Twitch’ten gitti herkes Kick’e. Halihazırda abonem varken yapmak isterim aslında.

Deneyin görün hocam. İyi sonuç alamazsanız Kick'e ya da Twitch'e geçebilirsiniz. YT hesabınız nedir bir ara görmek isterim yayınlarınızı.

Deneyin görün hocam. İyi sonuç alamazsanız Kick'e ya da Twitch'e geçebilirsiniz. YT hesabınız nedir bir ara görmek isterim yayınlarınızı.
Reklama girebileceğinden paylaşmam doğru olmaz hocam sonuçta forumlar reklam yapma alanı değil. Elimde olsa keşke paylaşabilsem.

Reklama girebileceğinden paylaşmam doğru olmaz hocam sonuçta forumlar reklam yapma alanı değil. Elimde olsa keşke paylaşabilsem.

Reklam amaçlı bir konu olmadığı için sorun olmaz diye düşünüyorum bende bazı yardımlarımda o ürün bende daha uyguna varsa yazıyorum. Bende merak ettim açıkçası.

Süprizbozan'da ya da sansürleyerek paylaşabilirsiniz. Sorumluluğu ve cezayı ben üstleniyorum.
Reklam amaçlı bir konu olmadığı için sorun olmaz diye düşünüyorum bende bazı yardımlarımda o ürün bende daha uyguna varsa yazıyorum. Bende merak ettim açıkçası.
Kanalım bir Minecraft kanalı. 30’dan fazla YouTuber arkadaşım ile bir Squid Game etkinliği düzenledik (100 kişi katılımıyla) yakın zamanda yayınlayacağım aklınıza geldiğinde YouTube’a aratırsanız bulursunuz. Açıkçası ceza yemekten fazlasıyla korkuyorum ondan olabilir tam isim vermemem :D ama önceki videolarımı liste dışıya aldım çünkü yepyeni bir başlangıç yapacağım kitlemle birlikte. Video yayınlanınca yazarım hatta. Sandığınız gibi RP çocuk kanallarından falan değil. Güzel bir şeyler yapmaya çalışıyorum umarım çok daha iyi yerlere gelirim hedefimde bu.

@erdym @Bruhistan
Düzenleme: bazı konularda “YouTube” kanalım nasıl tarzı şeyler gördüm. Söyleyeyim
xWity

Ana kanalım bu şekilde. Yan kanalımın ismi daha farklı.

Son düzenleme: