Dijital dünyada çocukların güçlendirilmesine yönelik eylem planı, Resmi Gazete'de yayımlandı

Bunu bilmek bir nebze de olsa rahatlattı, demek isterdim ama şu an Microsoft için bile, kendi kafalarına göre yaptırım uygulayıp uygulamayacaklarının garantisi yok maalesef...

Ha tabii ki onu bilemeyiz Microsoft'a kafa tutabilirler mi sanmıyorum

Çocuğun iyi oluşu diyorlar

Çocukları düşünseler sokaklardaki hırtlara, torbacılara(parklar torbacı kaynıyor) müdahale ederler, en*ar vakfını yakıp yıkmaları lazımdı. Epstein davası dosyalarını görüyoruz Rixos Beleğin yöneticileri infaz edilmesi lazım mesela.

Bu ülke koca bir umutsuz vaka. Hindistan bile daha okey. Burada özgürlüğün, imkanların daha da kısılmaya başlıyor hoş değil.

Bu ülkede yaşamak istemiyorum. Her şeyimizi aldılar. Korona ile ilgili pandemi süreçleri de bir oyun idi o da açığa çıktı. Oyun kalmıştı bir tek ona da el attılar. Halk bir şey yapmıyor kimse konuşmuyor. Kimse birlik olamıyor bu ülkede gerçekten bayağı iyi bir senaryo kuruldu iyi oynandı bir kısım farkındaydı geriye kalanlar "yol yaptı köprü yaptı" diye diye bizi bitirdi. Yaşadığımız bu şey hayat mıdır gerçekten? Matrix'in içinde sıkışıp kalmış gibi hissediyorum. Akıl sağlığım artık ne kadar sağlıklı olabilir? Sinirlerim çok bozuk. Bir süre sonra içimize yerleştirdikleri çipler de ortaya çıkar.
Yaş 19 yolun sonu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an da temsilci atanmasına kesin olarak karar verildimi yani?

Denetlenmesi gayet normal ama konu BTK olunca işin rengi değişiyor. Benim cümlelerim yetmez. Rica ediyorum "videoyun meyhanesi"nden bu haberi bir izle.

Konuşmak istiyorum ama konuşamıyorum çünkü ben soğukta hemen hasta oluyorum.

Şu an da temsilci atanmasına kesin olarak karar verildimi yani?

Yani belli süre verirler. Ondan sonra açsa da açmsa da kafalarına göre keserler. Discord veri paylaşımı yaptı ama geri açılmadı, bunların derdi başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…