Batuşş

Uzman
Yer
Linus Torvalds'ın Evi
Arkadaşlar psikolojim bozuldu, CS2 oynayamayacağım diye gidip Valorant'a bile geçtim. Gelirse nasıl önüne geçeceğiz? Zorla RePack sitelerine yönlendiriliyoruz, devlet tarafından resmen. Aldığım GTA V'yi şimdi nasıl oynayacağım? Geceleri bile uyuyamıyorum; kafada kafa diye bir şey kalmadı, beyin 7/24 error 404 veriyor.
Ayrıca DPI işe yarar mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar psikolojim bozuldu, CS2 oynayamayacağım diye gidip Valorant'a bile geçtim. Gelirse nasıl önüne geçeceğiz? Zorla repack sitelerine yönlendiriliyoruz, devlet tarafından resmen. Aldığım GTA V'yi şimdi nasıl oynayacağım? Geceleri bile uyuyamıyorum; kafada kafa diye bir şey kalmadı, beyin 7/24 error 404 veriyor.
Ayrıca DPI işe yarar mı? Teşekkürler.

Hayır daha gelen bir şey yok, gelmez de. Bu kadar paranoyak olmaya gerek yok sakin olun.

Öyle o kadar kolay değil o işler, bizim millet tamam uyuyor felan da. Dijital platformlar çoğunluğu gençlerin kullandığı bir platform, yani Steam ve Epic Games'e bant daralması uygulamak o kadar kolay değil.

Öyle o kadar kolay değil o işler, bizim millet tamam uyuyor falan da. Dijital platformlar çoğunluğu gençlerin kullandığı bir platform, yani Steam ve Epic Games'e bant daralması uygulamak o kadar kolay değil.

Hocam arkadaşların dedikleri içimi rahatlattı ama inşallah öyle bir şey olmaz. Ben cidden paranoyağım bu arada, gece gece bir rüya görüp bilgisayara bir şey oldu mu diye gecenin 3 4'lerinde bilgisayarı açan biriyim.

Hocam arkadaşların dedikleri içimi rahatlattı ama inşallah öyle bir şey olmaz. Ben cidden paranoyakım bu arada gece gece bir rüya görüp bilgisayara bir şey oldu mu diye gecenin 3 4 lerinde bilgisayarı açan biriyim.

Bu kadar çok kafa da büyütme kafayı yersin, şu an sadece gündem de konuşuldu. Bildiğim kadarıyla meclise bile sunulmadı, gündem değiştirmek için yaptıkları bir şeyde olabilir.

Bu kadar çok kafa da büyütme kafayı yersin, şu an sadece gündem de konuşuldu. Bildiğim kadarıyla meclise bile sunulmadı, gündem değiştirmek için yaptıkları bir şeyde olabilir.

Hocam sağ olun bir psikoloğa veya terapi ye gitmiş gibi oldum sizin cümleleriniz sayesinde :D Resmen paranoyaklığıma meydan okudum.