fordark

Yetkin
Hesapların inanılmaz büyük bir çoğunluğu çalıntı. Çalıntı olmasa 15-20 TL gibi fiyatlara alamazsınız. Gerçekten hesap satan oyun fiyatı 2000 ise 1000 TL der 800 der ama gidip 100 TL demez.

Orada satılan hesap bizim de hesabımız olabilirdi. Bence ucuza satılan hesapları almamalıyız. Kardeşlik grupları var fiyatlar pahalı olur 600-1000 arası ama içiniz rahat olur çalıntı değildir. Ben mesela PS5 kardeşlik için bir ortam buldum. Oradan bireysel insanlardan alıyorum. %100 garantisi yok ama çok çok büyük ihtimal hepsi temiz hesaplar.

Benim asıl sorunum çok ucuza satılan dijital hesaplar yoksa piyasa fiyatıysa çalıntı olma ihtimali yok gibi bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalıntı olanları vardır da hepsi çalıntı değildir. Bir kişi oyunu satın alıyor ve aynı hesabı birden fazla kişiye satıyor. Hesabı alanlar da çevrimdışı moddan oynuyor. Bir oyun 1.000 TL olsa ve 30 TL'den bunu 20 kişiye satsa zaten 600 TL yapıyor. Paylaşımlı hesaplara karşı rağbet de fazla. GeForce NOW gibi sistemlerin kullanıcısı bir hayli fazla. Bu sistemler de orijinal oyun istiyor. Oyunların fiyatı da ortada iken paylaşımlı hesaplar, çok iyi alternatif oluyor.

Hesapların inanılmaz büyük birçoğunluğu çalıntı. Çalıntı olmasa 15-20 TL gibi fiyatlara alamazsınız. Gerçekten hesap satan oyun fiyatı 2000 ise 1000 TL der 800 der ama gidip 100 TL demez.

Orada satılan hesap bizim de hesabımız olabilirdi. Bence ucuza satılan hesapları almamalıyız. Kardeşlik grupları var fiyatlar pahalı olur 600-1000 arası ama içiniz rahat olur çalıntı değildir. Ben mesela PS5 kardeşlik için bir ortam buldum. Oradan bireysel insanlardan alıyorum. %100 garantisi yok ama çok çok büyük ihtimal hepsi temiz hesaplar.

Benim asıl sorunum çok ucuza satılan dijital hesaplar yoksa piyasa fiyatıysa çalıntı olma ihtimali yok gibi bir şey.

Oyuna 2000 TL vereceğime 10 TL ile 2 ay oynamayı tercih ederim. E-posta değişen alırsan genelde senin oluyor zaten hesap. Almamak için bir sebep yok.