Dövme olayı olmamış. Belki o an stres ve korkudan da olabilir tabii. Ama dilencinin yaptığı da tabii hoş değil. Normalde anlayışlı olurdu dilenciler yani.

Son düzenleme:
Sizin oradakileri bilmem ama göz teması kurmadan ve yüzünde ifade belirmeden direkt yürüyüp gidince sataşamazlar. Aşırı ısrarcı olanlara yahut gül satmaya çalışanlara sadece nakitim yok derim, daha pos cihazı çıkartan olmadı şükür. Zaten sporcu adama bulaşmalarını anlamadım, vücudun yapılıysa o adam madde falan kullanıyor olabilir.

Bunlara üzülenler biraz daha duygusuz olmayı öğrensinler. Benim kardeşim şu an üniversite okuyor + gece vardiyasında tam zamanlı çalışıyor + fitness yapıyor. Bu adama üzülün üzelecekseniz.

Sizin oradakileri bilmem ama göz teması kurmadan ve yüzünde ifade belirmeden direkt yürüyüp gidince sataşamazlar. Aşırı ısrarcı olanlara yahut gül satmaya çalışanlara sadece nakitim yok derim, daha pos cihazı çıkartan olmadı şükür. Zaten sporcu adama bulaşmalarını anlamadım, vücudun yapılıysa o adam madde falan kullanıyor olabilir.
Sizin dilenciler çağa ayak uydurmamış.