Detaylar
Kim cevapladı?Sizin oradakileri bilmem ama göz teması kurmadan ve yüzünde ifade belirmeden direkt yürüyüp gidince sataşamazlar. Aşırı ısrarcı olanlara yahut gül satmaya çalışanlara sadece nakitim yok derim, daha pos cihazı çıkartan olmadı şükür. Zaten sporcu adama bulaşmalarını anlamadım, vücudun yapılıysa o adam madde falan kullanıyor olabilir.
Bunlara üzülenler biraz daha duygusuz olmayı öğrensinler. Benim kardeşim şu an üniversite okuyor + gece vardiyasında tam zamanlı çalışıyor + fitness yapıyor. Bu adama üzülün üzelecekseniz.
Bunlara üzülenler biraz daha duygusuz olmayı öğrensinler. Benim kardeşim şu an üniversite okuyor + gece vardiyasında tam zamanlı çalışıyor + fitness yapıyor. Bu adama üzülün üzelecekseniz.
Sizin dilenciler çağa ayak uydurmamış.Sizin oradakileri bilmem ama göz teması kurmadan ve yüzünde ifade belirmeden direkt yürüyüp gidince sataşamazlar. Aşırı ısrarcı olanlara yahut gül satmaya çalışanlara sadece nakitim yok derim, daha pos cihazı çıkartan olmadı şükür. Zaten sporcu adama bulaşmalarını anlamadım, vücudun yapılıysa o adam madde falan kullanıyor olabilir.
Dilencilerin bize para vermesi lazım.Öğrenciyim, param yok. İşsizim deyip geçeceksiniz. Bunlara para verilmez.