2242

Üstün
Luck Music var. Telefon için. Ben bilgisayar için arıyorum. Luck Music dinlediğim şarkının kaç kere dinlediğimi gösteriyor.

Last.fm geçmiş dinlediklerinizi alamıyor ama Spotify ile bağladığınız andan itibaren istatistiklerinizi kaydediyor. Last.fm'deki istatistikleri daha gelişmiş olarak başkalarıyla da karşılaştırmak isterseniz Discord için last.fm botları mevcut.

Last.fm geçmiş dinlediklerinizi alamıyor ama Spotify ile bağladığınız andan itibaren istatistiklerinizi kaydediyor. Last.fm'deki istatistikleri daha gelişmiş olarak başkalarıyla da karşılaştırmak isterseniz Discord için last.fm botları mevcut.
Zaten geçmiş dinlediklerini alması imkansız, uygulamaya dinlediklerini görme izni verdiğin süreden itibaren kaydını tutabilir.

Zaten geçmiş dinlediklerini alması imkansız, uygulamaya dinlediklerini görme izni verdiğin süreden itibaren kaydını tutabilir.
Yani bu siteyi kime önersem niye önceki dinlediklerim yok diye şaşırıyor da ondan belirteyim dedim. Site Spotify'da dinlediğimizi last.fm'de de dinlemişiz gibi göstererek istatistik tutuyor. Spotify database'ine erişmiyor. Bilenler için değil bilmeyenler için bir bilgiydi.

Yani bu siteyi kime önersem niye önceki dinlediklerim yok diye şaşırıyor da ondan belirteyim dedim. Site Spotify'da dinlediğimizi last. FM'de de dinlemişiz gibi göstererek istatistik tutuyor. Spotify database'ine erişmiyor. Bilenler için değil bilmeyenler için bir bilgiydi.

Yaptım ama göstermiyor.

Dosya Ekleri

• 1717926838306.webp
    1717926838306.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 44
Bazıları YouTube. Spotify'i açtım. Dinledim ve ne kadar dinledimi söylemiyor.
Son dinlenenler kısmına bakıyorsunuz çünkü. Aynı sayfada aşağıya inin. Şöyle bir kısım olması lazım.
1717926909551.webp

YouTube kaydı için de bilgisayarda şu eklentiyi kurun ve last.fm hesabını bağlayın.

Mobil için de şu uygulamayı kurup aynı şekilde hesabı bağlayın.