Detaylar
Kim cevapladı?Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Last.fm geçmiş dinlediklerinizi alamıyor ama Spotify ile bağladığınız andan itibaren istatistiklerinizi kaydediyor. Last.fm'deki istatistikleri daha gelişmiş olarak başkalarıyla da karşılaştırmak isterseniz Discord için last.fm botları mevcut.
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Zaten geçmiş dinlediklerini alması imkansız, uygulamaya dinlediklerini görme izni verdiğin süreden itibaren kaydını tutabilir.Last.fm geçmiş dinlediklerinizi alamıyor ama Spotify ile bağladığınız andan itibaren istatistiklerinizi kaydediyor. Last.fm'deki istatistikleri daha gelişmiş olarak başkalarıyla da karşılaştırmak isterseniz Discord için last.fm botları mevcut.
Yani bu siteyi kime önersem niye önceki dinlediklerim yok diye şaşırıyor da ondan belirteyim dedim. Site Spotify'da dinlediğimizi last.fm'de de dinlemişiz gibi göstererek istatistik tutuyor. Spotify database'ine erişmiyor. Bilenler için değil bilmeyenler için bir bilgiydi.Zaten geçmiş dinlediklerini alması imkansız, uygulamaya dinlediklerini görme izni verdiğin süreden itibaren kaydını tutabilir.
Yani bu siteyi kime önersem niye önceki dinlediklerim yok diye şaşırıyor da ondan belirteyim dedim. Site Spotify'da dinlediğimizi last. FM'de de dinlemişiz gibi göstererek istatistik tutuyor. Spotify database'ine erişmiyor. Bilenler için değil bilmeyenler için bir bilgiydi.
Yaptım ama göstermiyor.
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Nasıl yaptınız? Last.fm'den hesap açıp Spotify hesabınızı bağlamanız gerekiyor, eğer Spotify kullanıyorsanız tabii.
Nasıl yaptınız? Last. FM'den hesap açıp Spotify hesabınızı bağlamanız gerekiyor, eğer Spotify kullanıyorsanız tabii.
Bazıları YouTube. Spotify'i açtım. Dinledim ve ne kadar dinledimi söylemiyor.
Dosya Ekleri
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Son dinlenenler kısmına bakıyorsunuz çünkü. Aynı sayfada aşağıya inin. Şöyle bir kısım olması lazım.Bazıları YouTube. Spotify'i açtım. Dinledim ve ne kadar dinledimi söylemiyor.
YouTube kaydı için de bilgisayarda şu eklentiyi kurun ve last.fm hesabını bağlayın.
Mobil için de şu uygulamayı kurup aynı şekilde hesabı bağlayın.
Pano Scrobbler for LastFM - Google Play'de Uygulamalar
Kusursuz animasyonlara sahip özellik dolu müzik izleyici
Son dinlenenler kısmına bakıyorsunuz çünkü. Aynı sayfada aşağıya inin. Şöyle bir kısım olması lazım.
Eki Görüntüle 54686
Ne kadar dinlediğimi gösteren yer burası mı?
Dosya Ekleri
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532