Arkadaşların önerdiği gibi v10 pro alın.Sizin attığınız direksiyon dişli bir sisteme sahip.V10 da direct drive Var çok daha gerçekçi titreşim ve his verir.Digeri oyuncak gibi kalır yanındaSadece ETS oynamak için alacağım, debriyajlı bir set lazım. Neden kötülediniz bunu?
Detaylar
Kim cevapladı?2. elden sağlam DFGT düşürmeyi deneyebilirsiniz. Bir tık sesli onun dışında sorun yaşamazsınız.
BordoBereli 4
Becerikli
Şöyle bir şey buldum, beklentilerimi karşılar gibi duruyor.
Hocam, 20K bütçeniz varsa buna da bakabilirsiniz.
Ethem Efe 54
Üstün
Alınmaz, rezil bir set, aynı fiyata PXN V10 Pro var.
BordoBereli 4
Becerikli
Hocam benim kuzenimde var gayet de iyi. Ama sizin kararınız.
Ethem Efe 54
Üstün
İyi bir set değil, dişli sistem kullanıyor. Torque değeri az, yapay hissettiriyor ve dandik.Hocam benim kuzenimde var gayet de iyi. Ama sizin kararınız.
AdvocateD 54
Uzman
Sıfır alma zorunluluğunuz yoksa 2. elden V10 Pro alabilirsiniz. Biraz pazarlıkla daha uyguna da düşebilir.
Sıfır fiyatı da bu şekilde.
Vitesi de burda.
Rampage gibi markaların yazılım desteği yok. Oyunlarda sıkıntı yaşarsınız. Ayrıca Efe'nin belirttiği gibi dişli motor kullanıyorlar. Artık bu motor tipinin devri geçti. Direct Drive'lar hem sessiz hem de gerçeğe en yakın deneyimi veriyor. Yanında vites var diye şu çöplere paranızı kaptırmayın.
Sıfır fiyatı da bu şekilde.
Vitesi de burda.
Rampage gibi markaların yazılım desteği yok. Oyunlarda sıkıntı yaşarsınız. Ayrıca Efe'nin belirttiği gibi dişli motor kullanıyorlar. Artık bu motor tipinin devri geçti. Direct Drive'lar hem sessiz hem de gerçeğe en yakın deneyimi veriyor. Yanında vites var diye şu çöplere paranızı kaptırmayın.
2.el de mantıklı fiyatlara bulunabilir hocam bence sadece ETS içinse olabilir açıkçası. Ama tabii ki dd ile arasında dağlar vardır.
Yeni konular
-
-
3.600 TL bütçede MCHOSE Ace68 E-Sport vs Beast Zero 68 HE vs GameRaider K1 HE
- Geraltın kılıcı
-
-
-
-
-
-