Bütçe
15000
Merhaba, birkaç gün sonra telefoncunun birisinden direnç kayıtlı "global" dedikleri bölgeden Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ almayı istiyorum. 10bin lira gibi bir fiyata satıyor falan dirençli kayıtmış. Az çok dirençli kayıtın ne olduğunu biliyorum galiba ama özellikle bu telefon üzerinde ne olur onu bilmiyorum. Güncelleme alabiliyor mu direnç kayıtlı aletler? Kullanım nasıl olur? Eğer olmazsa internet üzerinden direkt Türkiye'den Redmi Note 13 Pro almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.

Dirençli cihazlar riskli cihazlardır. Eğer yapanı belli değilse daha da risk taşıyorlar. Ben de dirençli cihaz kullanıyorum şu an güncelleme vs. sorunsuz bir şekilde yapabiliyorum. İşlem düzgün yapılmadıysa cihazın bozulması kaçınılmaz oluyor.

10 liraya Samsung alınan bütçede gideceğim ve Redmi alacağım, üstüne cihaz direnç olacak :D

Segment farkı olsun olmasın bence asla değmez. Zaten riskli ve illegal bir iş.

İşlem düzgün yapıldıysa hiçbir sorun olmaz ancak yapılmamışsa sıkıntı olabilir. Abimde Note 13 Pro 5G aldı direnç kayıtlı olarak 9000 TL'ye aldı şu ana kadar sorun çıkarmadı ancak ileride çıkar mı bilemem.