YKS 2027 öğrencisiyim ve 2 yıl sonra muhtemelen 2 kişilik özel öğrenci yurdunda kalacağım şehir dışında. PS4 Slim’e sahibim ve öğrenci yurduna götürmek istiyorum yasak değilse, sadece yurtlarda televizyon olmadığı için nerede oynayacağımı bilmiyorum. Monitör götürebilir miyim öğrenci yurduna? Ayrıca direkt konsol götürmem yasak mı? Onu da bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?Çaldırmayacaksan sorun yok diye biliyorum.YKS 2027 öğrencisiyim ve 2 yıl sonra muhtemelen 2 kişilik özel öğrenci yurdunda kalacağım şehir dışında. PS4 Slim’e sahibim ve öğrenci yurduna götürmek istiyorum yasak değilse, sadece yurtlarda televizyon olmadığı için nerede oynayacağımı bilmiyorum. Monitör götürebilir miyim öğrenci yurduna? Ayrıca direkt konsol götürmem yasak mı? Onu da bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.
erdym
Üstün
YKS 2027 öğrencisiyim ve 2 yıl sonra muhtemelen 2 kişilik özel öğrenci yurdunda kalacağım şehir dışında. PS4 Slim'e sahibim ve öğrenci yurduna götürmek istiyorum yasak değilse, sadece yurtlarda televizyon olmadığı için nerede oynayacağımı bilmiyorum. Monitör götürebilir miyim öğrenci yurduna? Ayrıca direkt konsol götürmem yasak mı? Onu da bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Yani o biraz yurda bağlı. Mesela kuzenimin yurdunda bu sene ortak kat dışında priz bile kullanamıyorsun. He götürürsen bile oda 2 kişilik diye güvenip ortalığa bırakma yanında ki yapar demiyorum lakin dışarıdan hırsızlık gibi rezillikler de olmuyor değil.
Ekran işini de taşınabilir monitör ile çözebilirsin.
Peki tek kişilik yurtta kalırsam hırsızlık durumu olma ihtimali var mı? Olmadı en kötü 1+0 ev tutarım, okuyacağım şehir zaten öyle pahalı bir şehir değil.
- Makaleler
- 3
Sorun olmaz, dolaba, yatağa falan kilitlersin işin bitince. Ben yaz okulundayken yurtta kasa toplamıştım direkt, bir ay öyle kullandım. Babam arabayla almaya geldi, bagaja atıp götürdüm memlekete. Kimse sana bu niye burada demez yani.