Uranos

Üstün
Yer
Adana
YKS 2027 öğrencisiyim ve 2 yıl sonra muhtemelen 2 kişilik özel öğrenci yurdunda kalacağım şehir dışında. PS4 Slim’e sahibim ve öğrenci yurduna götürmek istiyorum yasak değilse, sadece yurtlarda televizyon olmadığı için nerede oynayacağımı bilmiyorum. Monitör götürebilir miyim öğrenci yurduna? Ayrıca direkt konsol götürmem yasak mı? Onu da bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.

YKS 2027 öğrencisiyim ve 2 yıl sonra muhtemelen 2 kişilik özel öğrenci yurdunda kalacağım şehir dışında. PS4 Slim’e sahibim ve öğrenci yurduna götürmek istiyorum yasak değilse, sadece yurtlarda televizyon olmadığı için nerede oynayacağımı bilmiyorum. Monitör götürebilir miyim öğrenci yurduna? Ayrıca direkt konsol götürmem yasak mı? Onu da bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Çaldırmayacaksan sorun yok diye biliyorum.

YKS 2027 öğrencisiyim ve 2 yıl sonra muhtemelen 2 kişilik özel öğrenci yurdunda kalacağım şehir dışında. PS4 Slim'e sahibim ve öğrenci yurduna götürmek istiyorum yasak değilse, sadece yurtlarda televizyon olmadığı için nerede oynayacağımı bilmiyorum. Monitör götürebilir miyim öğrenci yurduna? Ayrıca direkt konsol götürmem yasak mı? Onu da bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Yani o biraz yurda bağlı. Mesela kuzenimin yurdunda bu sene ortak kat dışında priz bile kullanamıyorsun. He götürürsen bile oda 2 kişilik diye güvenip ortalığa bırakma yanında ki yapar demiyorum lakin dışarıdan hırsızlık gibi rezillikler de olmuyor değil.

Ekran işini de taşınabilir monitör ile çözebilirsin.

Sorun olmaz, dolaba, yatağa falan kilitlersin işin bitince. Ben yaz okulundayken yurtta kasa toplamıştım direkt, bir ay öyle kullandım. Babam arabayla almaya geldi, bagaja atıp götürdüm memlekete. Kimse sana bu niye burada demez yani.

Götürmek yasak değil de çaldırmaman lazım. İstediğin yere kilitle, her türlü çalınır. Yeni bilgisayar aldığımda eskiyi eve götürene kadar yatağın altına koymuştum, götüreceğim gün iki bilgisayarı da yatağımın altı yerine dolaba kilitledim çantanın içine koymayı unutmayayım diye, o gün yatağımın kilidini birisi kırıp her yeri dağıtıp bilgisayarı aramış. Kısacası tamamen şans işi, yurt müdürleri de asla sorumluluk üstlenmiyorlar haberin olsun. Yurtlarda kalınmaz bunu tekrar söylüyorum, ev tutmak en iyisi.

YKS 2027 öğrencisiyim ve 2 yıl sonra muhtemelen 2 kişilik özel öğrenci yurdunda kalacağım şehir dışında. PS4 Slim'e sahibim ve öğrenci yurduna götürmek istiyorum yasak değilse, sadece yurtlarda televizyon olmadığı için nerede oynayacağımı bilmiyorum. Monitör götürebilir miyim öğrenci yurduna? Ayrıca direkt konsol götürmem yasak mı? Onu da bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.

En iyi yurt en kötü evden kötüdür. Kendine bir ev arkadaşı bul, özel yurt okuyacak paran varsa tek başına da yaşayabilirsin. En kötü 2 kişi yaşarsınız. Çalamaz edemez beraber kafa dağıtırsınız. Ama yurtta çalınır, askerlik gibi düşün. Mal ortadaysa artık senin değildir.

En iyi yurt en kötü evden kötüdür. Kendine bir ev arkadaşı bul, özel yurt okuyacak paran varsa tek başına da yaşayabilirsin. En kötü 2 kişi yaşarsınız. Çalamaz edemez beraber kafa dağıtırsınız. Ama yurtta çalınır, askerlik gibi düşün. Mal ortadaysa artık senin değildir.
Ayrıca yurtta mahremiyet diye bir şey de yok. Evde ev arkadaşın da olsa kendi odan oluyor, yurtta yalnız kalmak istedin diyelim kafan dalgın vs. yalnız kalamazsın.