Diş Hekimliği veya Tıp için MacBook vs gaming PC

Halihazırda dijital ortamda hazırlanmış veya dönüştürülmüş pdfler için bu geçerli. Uğraşacağı dosya biçimi çoğunlukla ppt olacak, neye benzediklerini de yazdım.

Halihazırda dijital ortamda hazırlanmış veya dönüştürülmüş pdfler için bu geçerli. Uğraşacağı dosya biçimi çoğunlukla ppt olacak, neye benzediklerini de yazdım.
Tamamdır ppt üstüne yazar hocanın notunu okur neden çevirme computationu yapıyor illa onu anlamaıdm. Bu yüzden 70 bin liraya bilgisayar mı alsın. Çoğu tıp kontejanı +100, illa olur bu dediğin şeyi yapan.

Vize-final veya komite yaklaştığında bu dediğin olmuyor işte. Onlarca ayrı dosya oluyor birleştir veya birleştirme içinde arama yapmak eziyet. Belki AI ile çözülebilir artık ama o başka mevzu. Bu sınav dönemlerinden önce her notu düzgün bir şekilde fişleyip bir kenara atmazsan zaman yetmiyor. Sadece tabletle olacak iş değil, dediğin gibi başkalarının eline bakmak durumuna düşersin. Yine ara ara sunum ödevleri yapılıyor. Tabletle hazırlanan sunumlar diğer grup arkadaşlarına büyük külfet oluyor. Kısaca derste not al, ders notu oku ile bitmiyor.

Bu hangi okulmuş ya, ppt dosyasını pdf'ye çevireceğim tıp okuyacağım bilgisayar lazım diyeni ilk defa gördüm.

Sunum olsa ne onu da anlamadım, dersi geçsen tamam işte. İyi sunum yapacaksan bi de fotoğraf makinesi falan al iyi çeker yani belki sunumda kullanırsn bu mantıkla, alacaklarının sonu yok ki. Bilgisayar falan elzem değil, sen kendin tool üretmişsin bunu şart sanıyorsun da herkes tabletle bitiriyor bölümü. Ki bölümün geçme validasyonu sözel bilgi çoğunlukla. Ezberleme yani, ezber de notla falan alınıyor. Bilgisayarın pratikte kraşılığı yoka yakın.

Kısaca derste not al, ders notu oku ile bitmiyor.
Bu dediğine katılmıyorum valla king. Yoğurt doldurma sanatı etmişsin biraz işi sen.

Elimde halihazırda sunum yapabilmek için laptop var zaten.
Bence iPad 9'un da dursun, hiçbir alışveriş yapma. Paran cebinde kalsin, iPad 9'un SoC'u ökuz gibi kuvvetli hâla.

İfadeler: Nop
Bence iPad 9'un da dursun, hiçbir alışveriş yapma. Paran cebinde kalsin, iPad 9'un SoC'u ökuz gibi kuvvetli hâla.

Ya aslında dursun sıkıntı yok ama belli bir süre sonra ölü fiyata düşecek elimde kalacak tablet veya yok pahasına gidecek.

Şu ana kadar tıp için laptopun gerekli olduğunu ilk kez sizden duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…