Diş Hekimliği veya Tıp için MacBook vs gaming PC

Öncelikle bunları benim yaptığımı varsaymışsım ama maalesef benim değil, bir başkasının senaryosunu anlattım. Sunum güzel olsun diye fotoğraf makinesi almak mı? Güzellik değil mesele, tutarlı ve standartlara uygun bir şey hazırlamak, bilmiyorum nerede ne okuyorsun fakat, punto, font, doğru düzgün atıf vermek gibi şeyler önemli. Bunun için ve söylediğim diğer şeyler için bilgisayar gerekiyor. Arkadaşımızın laptopı varmış zaten, sıfırdan almaya gerek yok o halde

İfadeler: Nop
Güzellik değil mesele, tutarlı ve standartlara uygun bir şey hazırlamak, bilmiyorum nerede ne okuyorsun fakat, punto, font, doğru düzgün atıf vermek gibi şeyler önemli. Bunun için ve
Yoğurt doldurma zanati mi hocam ne bu.
bilmiyorum nerede ne okuyorsun fakat
Bilgisayar okuyorum teknik ünide. Daha önce de tıpa myp ile geçmeyi düşündüm pdfler ile de haşır neşirim, daha önce incelemişliğim var anatomi, histoloji vs.

Telefondan bile hazırlarsın eli ayağı düzgün bir sunum, ki sunumum iyi olsun diye 50 bin liraya laptop mu alınır. El insaf. 2 tane kıytırık sunum hazırlayacağım diye niye bilgisayar alınsın, ki tablet ile de pekâla olur.

Textbook falan mı bakıp haşır neşir oldun 50 bin liraya laptop önerdiğimi hatırlamıyorum. Ayrıca sadece sunum yapmak için kullanılır da demedim. Uzaktan, farazi konuşuyorsun. Mühendis gibi okuma yazma zanaati mi bu yaptığın?

İlk 3 sene okuma yazma yapmayıp ders geçmek için ekstra ne yapıyorsun da benim textbooka bakmamı anormal karşılıyorsun . Güldürme birader.
Mühendis gibi okuma yazma zanaati mi bu yaptığın?
He he aynen, öyle. Osurttu.

Merhaba hocam, sizin bölümümüz neydi? Sadece meraktan soruyorum yanlış anlamayın. Yorumunuz veya bakış açınız dikkatimi çekti acaba okuduğunuz bölümden dolayimi mersk ettim.

İlk 3 sene okuma yazma yapmayıp ders geçmek için ekstra ne yapıyorsun da benim textbooka bakmamı anormal karşılıyorsun . Güldürme birader.

He he aynen, öyle. Osurttu.
Daha fazla oku. Senin textbook bakmanı anormal karşılamıyorum. Pratik olarak diş hekimliği veya tıp okumakla ilgili hiçbir tecrüben olmadığı halde, sırf textbook baktın diye bu kadar emin konuşmanı anormal karşılıyorum. Kimi hoca vardır ders materyali paylaşmaz. Sorumlu olduğun tek şey dönem boyunca derslikte yansıttığı slaytlardır. Bunların fotoğrafları çekilir eğik bulanık. Kimi hoca görselini koyduğu şeyin yanına yazmaz da, ss aldığı taranmamış yazıyı koyar geçer. Demo videoları izlemen-indirmen gerekir, o videoları izlerken yine not alırsın mühendis kardeşim, dolayısıyla bir ekrana daha ihtiyacın olur (sen çok bildiğin için, olur da tıpa geçersen iki tablet al ). Sabahına 1000 sayfa slayttan sorumlu olduğunda böyle şeyler önemli oluyor. Okumaya devam, yoksa daha çok osurursun.

Merhaba hocam, sizin bölümümüz neydi? Sadece meraktan soruyorum yanlış anlamayın. Yorumunuz veya bakış açınız dikkatimi çekti acaba okuduğunuz bölümden dolayimi mersk ettim.
Benim okuduğum bölümü yazdım, bilgisayar mühendisliği okuyorum Gebze Teknik'te. Tıpa girebilecek bir sıralamayla girdim okula da.

Benim okuduğum bölümün bakış açımla hiçbir alakası yok. Çünku Türkiye'de hiçbir okulu bitirmek süper zekalik ve manyak beceriler istemiyor. Benim okuduğum okulu bitirmenin yolu ne, ders çalışmak. Tıpı bitirmenin yolu ne, daha ezbere ders çalışmak. İkisi de bitiyor, efor yükü farklıdır tıpınki daha fazladır ama ikisine de giren bitiriyor.

Abesime giden şey insanların okuduğu olula gizem yükleyıp kutsallaştırması. Bilgisayar lazımmış çok sıkıntılı slaytlar varmış komitelerde problem oluyormuş . Yok ya. Bak sen.

Tamamda dediğin her şey rahatlıkla tablette yapılabilirki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…