ExellionTR

Başarılı
İyi sosyaller. Dr.Bei GYC2 Şarjlı Diş Taşı Temizleme Cihazı alma niyetim vardı fakat yakın zamanda stoklar tükendi. Sizce stok beklemeliyim veya alternatif iyi - kaliteli bir öneriniz var mı? Sigara ve çay / kahve lekeleri (renklenme) için kullanacağım.

Alternatif şunları buldum, kameralı vs. diyor. OIumsuz bir yorum göremedim. Kullanan arkadaşlar bilgi verebilse sevinirim.

Pirantech H20 Kameralı Akıllı Diş Temizleme Aleti
Pirantech W06 Kameralı Diş Temizleme Aleti

Hocam, bunu kendi kendinize mi kullanıyorsunuz yoksa dişçi falan mısınız, klinik için mi? Son birkaç gündür diş taşı temizletmeye gidip gitmemeyi düşünüyordum ben de.

Hocam, bunu kendi kendinize mi kullanıyorsunuz yoksa dişçi falan mısınız, klinik için mi? Son birkaç gündür diş taşı temizletmeye gidip gitmemeyi düşünüyordum ben de.

Evde kullanmak için bakıyorum. Bayram öncesi diş randevusu alıp gittim, 2 saat beklettikten sonra röntgen çekip 1 ay sonra gel dediler, "bunlara ağız eğeceğime kendi işimi kendim görürüm" deyip almaya karar verdim. Özelde de binlerce ₺ istiyorlar 10 dk'lık temizlik için. Kullanımı zor değil, tavsiyem al evde kendin yap ciddi bir sıkıntın yoksa. Devlete gidince aynı gün halletmiyorlar bilgin olsun, ilk gidişte kontrol ediyor, sonra bir daha randevu veriyor sana. Uğraşılmaz anlayacağın.