Çürük dediği dişler göremediğin bir noktada ağrı yapmayan türden olabilir. Bende sadece 2-3 çürüğüm var diye gittim, 5-6 tane çürük var dedi. Başka bir doktora gittim o da bir tık fazlasını söyledi. İlk gittiğim doktora gidip yaptırdım bende. Dişçiye gitmeyeli çok uzun zaman olmuştu bu yüzden normaldir dedim çok sorgulamadım açıkçası.O doktora gideyim mi ne diyorsunuz? 9-10 dolgu diyen doktora gitmek mantıklı olur mu...
Ya da 2 dolgu gerekiyor diyene mi gitsem bilemedim. Sizce?
2 dolgu gerekiyor diyen doktorda ise şunu anlamadım. Filmimi çekti baktı, nasıl baktı bilmiyorum çünkü beklemediğim yerden iki dişimde çürük olduğunu söyledi. Dolguları kim yaptıysa da çok güzel olmuş dedi. Kafam muallakta kaldı.
Detaylar
Kim cevapladı?EmirBey
Becerikli
Yani yapılan dolguların çok güzel olmuş deyip ayrı yerlere 2 dolgu gerekir diyen doktora gitmek mantıklı olur mu? Sizce?Çürük dediği dişler göremediğin bir noktada ağrı yapmayan türden olabilir. Bende sadece 2-3 çürüğüm var diye gittim, 5-6 tane çürük var dedi. Başka bir doktora gittim o da bir tık fazlasını söyledi. İlk gittiğim doktora gidip yaptırdım bende. Dişçiye gitmeyeli çok uzun zaman olmuştu bu yüzden normaldir dedim çok sorgulamadım açıkçası.
yani dişlerinizde bir şikayetiniz yok ise size kalmış bir durum. Diğer doktorun saydığı çürükler daha başlangıç aşaması olabilir. Benimde bir dişimde öyle bir çürük var doktor şu an için bir şey yapmamayı tercih etti, o bölgeyi fırçalarken daha dikkatli olmamı söyledi örneğin. Bir şikayet yaşadığınızda ise hemen doktora gitmenizi öneririm. Çok ilerlerse kanal tedavisine kadar gider durum.Yani yapılan dolguların çok güzel olmuş deyip ayrı yerlere 2 dolgu gerekir diyen doktora gitmek mantıklı olur mu? Sizce?
EmirBey
Becerikli
İki ayrı yerde çürük gördü dolgu yaparız dedi. Bakalım. Düşünüp karar vereceğim.yani dişlerinizde bir şikayetiniz yok ise size kalmış bir durum. Diğer doktorun saydığı çürükler daha başlangıç aşaması olabilir. Benimde bir dişimde öyle bir çürük var doktor şu an için bir şey yapmamayı tercih etti, o bölgeyi fırçalarken daha dikkatli olmamı söyledi örneğin. Bir şikayet yaşadığınızda ise hemen doktora gitmenizi öneririm. Çok ilerlerse kanal tedavisine kadar gider durum.