pawEn
Üstün
Merhaba dostlar. 1 hafta önce toplam 59 plakla şeffaf plak tedavisine başladım. İlk 2-3 gün ağrılıydı ancak sonrasında bayağı alıştım. Dün akşam 2. plağa geçtim ve ilk günlerdeki ağrılar daha olmadı muhtemelen alıştım ya da gece falan bayağı sıktı. Şarjlı diş fırçası ile sabah akşam olmak üzere fırçalıyorum. Okulda da yemek yedikten sonra ağzımı çalkalayıp tekrar takıyorum.
Dün çıkarınca plağın bazı kısımları biraz sararmış gibiydi niye bilmiyorum (çay/kahve içmiyorum). Diş ipi kullanmıyorum ama şarjlı diş fırçası sanki araları iyi alıyor gibi geliyor bana. Bu zamana kadar diş fırçalama alışkanlığım yoktu ancak hiç çürükle de karşılaşmadım doktor falan şaşırdı bayağı. Diş ipi kullanılmalı mı? Bunun dışında önerileriniz ne olur?
Dün çıkarınca plağın bazı kısımları biraz sararmış gibiydi niye bilmiyorum (çay/kahve içmiyorum). Diş ipi kullanmıyorum ama şarjlı diş fırçası sanki araları iyi alıyor gibi geliyor bana. Bu zamana kadar diş fırçalama alışkanlığım yoktu ancak hiç çürükle de karşılaşmadım doktor falan şaşırdı bayağı. Diş ipi kullanılmalı mı? Bunun dışında önerileriniz ne olur?