Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
- Makaleler
- 14
Ben 2 kez aldırdım; birisi direkt açıktaydı, direkt normal çekim yapıp aldılar. Diğeri ise gömülüydü, bölgeyi kesip o şekilde ameliyatla aldılar.
Gidip bir göster önce, bakmaları lazım.
Whopsy
Çalışkan
Gömülü yirmilik diş ameliyatı sonrası acınız oldu mu? Bende 2 tane var, merak ettim.Ben 2 kez aldırdım; birisi direkt açıktaydı, direkt normal çekim yapıp aldılar. Diğeri ise gömülüydü, bölgeyi kesip o şekilde ameliyatla aldılar.
Son düzenleyen: Moderatör:
Unlishimaide 1
Başarılı
Gömülü yirmilik diş ameliyatı sonrası acınız oldu mu? Bende 2 tane var, merak ettim.
15 gün feci kalan 15 gün sizlamali.
- Makaleler
- 14
Benim sinire çok yakın olduğu için çok sıkıntı çektim hocam. Riskliydi benim. Arada ağrıdan yorganı parçalayasım geliyordu şakasız. Zaten 2-3 hafta beslenemedim, hep sıvı falan.Gömülü yirmilik diş ameliyatı sonrası acınız oldu mu? Ben de 2 tane var, merak ettim.
Şimdi gözünüzü korkutmasın, dediğim gibi benim sinire çok yakındı, muhtemelen ondan kaynaklı oldu. Yoksa diğer ameliyat olanlar bu kadar olmuyor.
Whopsy
Çalışkan
Benim de üstümden sinir geçiyormuş, ikisi de aynı durumdaymış. Pazartesi ameliyatla önce sağ tarafı alacaklarmış ama 6 ay boyunca uyuşukluk olabileceğini söylediler. Açıkçası korktum. Teşekkürler.Benim sinire çok yakın olduğu için çok sıkıntı çektim hocam. Riskliydi benim. Arada ağrıdan yorganı parçalayasım geliyordu şakasız. Zaten 2-3 hafta beslenemedim, hep sıvı falan.
Şimdi gözünüzü korkutmasın, dediğim gibi benim sinire çok yakındı, muhtemelen ondan kaynaklı oldu. Yoksa diğer ameliyat olanlar bu kadar olmuyor.
Teşekkürler.
- Makaleler
- 14
Bana kalıcı hasar olabilir demişlerdiBenim de üstümden sinir geçiyormuş, ikisi de aynı durumdaymış. Pazartesi ameliyatla önce sağ tarafı alacaklarmış ama 6 ay boyunca uyuşukluk olabileceğini söylediler. Açıkçası korktum. Teşekkürler.
Teşekkürler.
Sinire yakın olunca olabilir maalesef. Uyuşukluk olmuştu bende de bir süre ama hafifti.
Bir süre dayanmak gerekiyor.
Whopsy
Çalışkan
Pazartesi günü göreceğim, teşekkürler.Bana kalıcı hasar olabilir demişlerdi
Sinire yakın olunca olabilir maalesef. Uyuşukluk olmuştu bende de bir süre ama hafifti.
Bir süre dayanmak gerekiyor.