seeraddar

Yetkin
20'lik dişim çıkıyor sanırım, ucu çıkmış durumda. Oradan yemek yiyince acıyor. Süreç nasıl, alındıktan sonra ne kadar sürede eski haline geliyor?

Ben 2 kez aldırdım; birisi direkt açıktaydı, direkt normal çekim yapıp aldılar. Diğeri ise gömülüydü, bölgeyi kesip o şekilde ameliyatla aldılar.

Gidip bir göster önce, bakmaları lazım.

Ben 2 kez aldırdım; birisi direkt açıktaydı, direkt normal çekim yapıp aldılar. Diğeri ise gömülüydü, bölgeyi kesip o şekilde ameliyatla aldılar.

Gidip bir göster önce, bakmaları lazım.
Gömülü yirmilik diş ameliyatı sonrası acınız oldu mu? Bende 2 tane var, merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gömülü yirmilik diş ameliyatı sonrası acınız oldu mu? Ben de 2 tane var, merak ettim.
Benim sinire çok yakın olduğu için çok sıkıntı çektim hocam. Riskliydi benim. Arada ağrıdan yorganı parçalayasım geliyordu şakasız. Zaten 2-3 hafta beslenemedim, hep sıvı falan.

Şimdi gözünüzü korkutmasın, dediğim gibi benim sinire çok yakındı, muhtemelen ondan kaynaklı oldu. Yoksa diğer ameliyat olanlar bu kadar olmuyor.

Benim sinire çok yakın olduğu için çok sıkıntı çektim hocam. Riskliydi benim. Arada ağrıdan yorganı parçalayasım geliyordu şakasız. Zaten 2-3 hafta beslenemedim, hep sıvı falan.

Şimdi gözünüzü korkutmasın, dediğim gibi benim sinire çok yakındı, muhtemelen ondan kaynaklı oldu. Yoksa diğer ameliyat olanlar bu kadar olmuyor.
Benim de üstümden sinir geçiyormuş, ikisi de aynı durumdaymış. Pazartesi ameliyatla önce sağ tarafı alacaklarmış ama 6 ay boyunca uyuşukluk olabileceğini söylediler. Açıkçası korktum. Teşekkürler.

15 gün feci kalan 15 gün sizlamali.
Teşekkürler.

Benim de üstümden sinir geçiyormuş, ikisi de aynı durumdaymış. Pazartesi ameliyatla önce sağ tarafı alacaklarmış ama 6 ay boyunca uyuşukluk olabileceğini söylediler. Açıkçası korktum. Teşekkürler.

Teşekkürler.
Bana kalıcı hasar olabilir demişlerdi😄

Sinire yakın olunca olabilir maalesef. Uyuşukluk olmuştu bende de bir süre ama hafifti.

Bir süre dayanmak gerekiyor.

Ucu çıkmışsa normal diş çekimiyle aynı. Ameliyat olması için tamamen gömülü olması gerekiyor. Tek farkı dişin boyutundan ötürü ağzında obruk oluşuyor resmen.