Yağmur_asln
Üyecik
Sağ alt dişim sinire yakınmış. Çektirirsem uyuşma gibi bir risk var mış. Deneyimlemiş olanlar var mı? Sizce sorun yaşar mıyım? Korkuyorum.
Uyuşan neymiş? Zaten sinirleri de alıyorlar, uyuşacak bir şey kalmiyor geriye.
O bölgedeki kısım uyuşuk kalabilirmiş felç gibi sanki iğne yapmışlar uyuşturulmuş gibi yani.
Seneler önce aynı durumu yaşadım, bana da aynılarını dediler ama o şekilde bir durum olmadı bende. Yine de çekim sonrası süreç bayağı sancılı geçmişti. Ara ara dayanılmaz derecede bir ağrı geliyordu. Yemek bile yiyemiyordum, bayağı kilo vermiştim. Ondan önce de 20'lik dişimi çektirmiştim ama o sinire yakın ve gömülü olmadığı için sorunsuz geçmişti. Son çektirdiğim ameliyatla alındı.O bölgedeki kısım uyuşuk kalabilirmiş. Felç gibi sanki, iğne yapmışlar uyuşturulmuş gibi yani.
Korkmaya başladım, kilo vermek istememSeneler önce aynı durumu yaşadım, bana da aynılarını dediler ama o şekilde bir durum olmadı bende. Yine de çekim sonrası süreç bayağı sancılı geçmişti. Ara ara dayanılmaz derecede bir ağrı geliyordu. Yemek bile yiyemiyordum, bayağı kilo vermiştim. Ondan önce de 20'lik dişimi çektirmiştim ama o sinire yakın ve gömülü olmadığı için sorunsuz geçmişti. Son çektirdiğim ameliyatla alındı.
Benim yaşadığım biraz ekstrem bir durumdu, herkeste aynı şey olmayabilir. Ben neredeyse 2-3 hafta sıvıyla beslendim çünkü ameliyattan sonra hiçbir şey tüketemiyordum. Bir ara dikişler patladı, kan durmadı falan... Yine de dediğim gibi herkes bunları yaşamıyor, benim deneyimim bayağı olumsuzdu. Sinire yakın olmasından mıdır bilemiyorum onu ama ara ara inanılmaz derecede ağrıyordu, resmen yastıkları falan parçalayacaktım. Neydi hatırlamıyorum ama bayağı güçlü bir ağrı kesici yazmışlardı, onunla hafifletiyordum.
Benim yaşadığım biraz ekstrem bir durumdu, herkeste aynı şey olmayabilir. Ben neredeyse 2-3 hafta sıvıyla beslendim çünkü ameliyattan sonra hiçbir şey tüketemiyordum. Bir ara dikişler patladı, kan durmadı falan... Yine de dediğim gibi herkes bunları yaşamıyor, benim deneyimim bayağı olumsuzdu. Sinire yakın olmasından mıdır bilemiyorum onu ama ara ara inanılmaz derecede ağrıyordu, resmen yastıkları falan parçalayacaktım. Neydi hatırlamıyorum ama bayağı güçlü bir ağrı kesici yazmışlardı, onunla hafifletiyordum.