Arkadaşlar soru basit, artık boş vakitlerde dışarıda vakit geçirmek istiyorum sizce ne yapabilirim? Çok dışarı çıkan biri değilim, asosyal oldum iyice.
Arkadaşlar soru basit, artık boş vakitlerde dışarıda vakit geçirmek istiyorum sizce ne yapabilirim? Çok dışarı çıkan biri değilim, asosyal oldum iyice.
En basitinden yürüyüş alanlarına (bu bir sahil yürüyüşü veya orman korusu olabilir) gidip iki tur atabilirsin, kafelere gidebilirsin, müze gezebilirsin eğer çevrende varsa.
Asosyal dışarıda da olunur hocam. Dışarıya çıkıp en sosyal yerlerde de otursanız, gezseniz, yalnızsanız şayet asosyalsinizdir. Tabii yalnız olan herkes asosyal demiyorum sizin durumunuz için söylüyorum. Asosyal olmak istemiyorsanız mühim olan çevre edinmek. Özetle bütün günü dışarıda yalnız geçirip eve gelmeyle, evde bütün günü yalnız geçirmek aynı olacaktır.