Dışarıdaki köpek susmak bilmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Louis Antoine
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 308
  • Etiketler Etiketler
    köpek
Merak ettiğim için sordum.

Bizim evdeki camlar da çift camlı, sesi tamamen izole etmiyor ama bayağı kesiyor, sesi tamamen izole etmek için duvara izolasyon yapmak gerekir herhalde, masraflı iş.

Isı yalıtımı için strafor dâhâ da yararlı, camlar da önemli ama straforun yerini tutmaz, şöyle 5-7 cm strafor bayağı iş yapar.

Straforu biz yaptırdık ama sitedeki çocuklar nerf tahtasına çevirdiği için çok güzel bir hal aldı :). Yapılacaksa sert strafor kullanılmalı.

Şu an aynısını yaşıyorum. Sabah yavru köpek gibi bakıyorlar ama akşam aslan kesiliyorlar.

Selam, son birkaç gündür dışarıda bir köpek var ve gece oldu mu bir türlü susmak bilmiyor. Kendisiyle biraz ilgilendim fakat boşa. Normalde yavaş yavaş havlayan köpeklerden de değil bu arada. Bir başladı mı motor misali hızlıca havlıyor ve asla durmuyor. Günlerdir doğru düzgün uyutmadı bile. Bu durumda yapılacak en mantıklı şey nedir?

Mahallenizde hiç kedi yok mu? Benim yaşadığım yerde 1 kedi 2 tane köpeği dövmüştü. Bunların başından anca kedi gelir.

Mahallenizde hiç kedi yok mu? Benim yaşadığım yerde 1 kedi 2 tane köpeği dövmüştü. Bunların başından anca kedi gelir.
Var da genellikle bayağı uysallar. Öyle videolardaki gibi farklı hayvanlara diklenecek türden değiller. Açıkçası istemem de zaten. Herhangi birinin zarar görmesini istemiyorum.

Belediyeyi aramak veya birine sahiplendirmeye çalışmak.
Belediyeyi arayabilirim. Bu köpeği kimsenin sahipleneceğini zannetmiyorum aslında. Yine de bir bakmak lazım tabii.

Bizim mahallede de kedi ordusu, köpek ordusu, tavuk ordusu, kaz sürüsü, bol bol keçi, muhabbet kuşu sürüsü (yeni geldiler) var. Bir ara hindiler vardı köye falan götürdüler herhalde. Sözde şehirde yaşıyoruz ama hayvan sesinden psikolojim bozulmaya başladı.

Geri
Yukarı Alt