mburakcam

Üyecik
Merhabalar. Şu an oturduğum evde ödünç bir Türk Telekom modemi kullanıyorum. 10 gün sonra taşınacağım için yeni bir modem alacağım (modem tavsiyelerine de açığım).

Dışarıdan alacağım bu yeni modemi, yeni evime geçerken Türk Telekom ekipleri kurar mı, yoksa kurulumu kendim mi yapmam gerekir? Nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Şu an oturduğum evde ödünç bir Türk Telekom modemi kullanıyorum. 10 gün sonra taşınacağım için yeni bir modem alacağım (modem tavsiyelerine de açığım).

Dışarıdan alacağım bu yeni modemi, yeni evime geçerken Türk Telekom ekipleri kurar mı, yoksa kurulumu kendim mi yapmam gerekir? Nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
Hangi modemi alacaksın?

VDSL modemse zaten sadece kullanıcı adı şifre girilmesi gerek. Fiber modemse yapmazlar eğer ekstra yardımcı olmak isteyen bir ekip değilse.

Keenetic marka almayı düşünüyordum ancak biraz pahalı geldi. Farklı olarak ne önerirsiniz?
Keenetic alırsan kurulum kolay bende kendim kurdum. Türk Telekom'dan kullanıcı adını talep et. Kullanıcı adını abonelik sahibine söylerler ve şifreyi onun cep telefonuna mesaj atarlar kurulumu yine de rica edersin ekiplere.