Makaleler
12
Yer
Antalya
Gençler dün GoodbyeDPI'yi açtım ve Discord'a tıkladım. Bir türlü açılmadı. DPI'yi kapattım ve kapatır kapatmaz Discord güncellenmeye başladı ve sonra açıldı. Hiçbir sorun yaşamadan kullandım. Bugün de şimdi DPI açmadan Discord'a bastım ve yine açıldı. Erişim engeli kalkıyor mu acaba?

Gençler dün GoodbyeDPI'yi açtım ve Discord'a tıkladım. Bir türlü açılmadı. DPI'yi kapattım ve kapatır kapatmaz Discord güncellenmeye başladı ve sonra açıldı. Hiçbir sorun yaşamadan kullandım. Bugün de şimdi DPI açmadan Discord'a bastım ve yine açıldı. Erişim engeli kalkıyor mu acaba?

Bende hala açılmıyor.

Bende de bugün oldu. Format attım baktım Discord kafasına göre açılmış. DNS ayarlarına felan baktım hepsi DPI dostu şekildeydi.

Türksat Kablo, DOCSIS 3.0 altyapı ile test ettim hayır olmuyor.

Bir de Turkcell 5G ile denedim onda da olmuyor. Milleti heveslendirmeyin lütfen.