S sobyuysa Yetkin Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 848 Çözümler 2 Beğeniler 1.701 22 Temmuz 2024 #11 KeNZai dedi: Eski hesap olunca bir şey ifade etmiyor 2015'ten beri kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaş banlandığı bir sunucuya girecekmiş. Yeni hesap olunca yan çar olduğu anlaşılıyormuş. O yüzden istiyor. Winner dedi: Yeni hesap açtığım an hesabın açılma tarihinden yan hesap olduğumu anlıyorlar. Genişletmek için tıkla...
KeNZai dedi: Eski hesap olunca bir şey ifade etmiyor 2015'ten beri kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaş banlandığı bir sunucuya girecekmiş. Yeni hesap olunca yan çar olduğu anlaşılıyormuş. O yüzden istiyor. Winner dedi: Yeni hesap açtığım an hesabın açılma tarihinden yan hesap olduğumu anlıyorlar. Genişletmek için tıkla...
KeNZai Başarılı İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 45 Beğeniler 37 Yer Trondheim 22 Temmuz 2024 #12 sobyuysa dedi: Arkadaş banlandığı bir sunucuya girecekmiş. Yeni hesap olunca yan çar olduğu anlaşılıyormuş. O yüzden istiyor. Genişletmek için tıkla... IP üzerinden anlaşılıyor olabilir mi? Başka bilgisayar da yeni hesap açıp sunucuya girmeyi denediniz mi? Ancak farklı bir isimle.
sobyuysa dedi: Arkadaş banlandığı bir sunucuya girecekmiş. Yeni hesap olunca yan çar olduğu anlaşılıyormuş. O yüzden istiyor. Genişletmek için tıkla... IP üzerinden anlaşılıyor olabilir mi? Başka bilgisayar da yeni hesap açıp sunucuya girmeyi denediniz mi? Ancak farklı bir isimle.
KS KS Winner Üstün Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.163 Çözümler 2 Beğeniler 1.402 22 Temmuz 2024 #13 KeNZai dedi: IP üzerinden anlaşılıyor olabilir mi? Başka bilgisayar da yeni hesap açıp sunucuya girmeyi denediniz mi? Ancak farklı bir isimle. Genişletmek için tıkla... Hesabın açılma tarihinden anlıyorlar.
KeNZai dedi: IP üzerinden anlaşılıyor olabilir mi? Başka bilgisayar da yeni hesap açıp sunucuya girmeyi denediniz mi? Ancak farklı bir isimle. Genişletmek için tıkla... Hesabın açılma tarihinden anlıyorlar.
Samet Kaşıkcı Başarılı Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 50 Çözümler 1 Beğeniler 36 Yer Issız Çöl 22 Temmuz 2024 #14 KeNZai dedi: IP üzerinden anlaşılıyor olabilir mi? Başka bilgisayar da yeni hesap açıp sunucuya girmeyi denediniz mi? Ancak farklı bir isimle. Genişletmek için tıkla... Discord sunucu ayarlarında şu tarihten önce hesap açılmış olması gibi bir şart koyabiliyorsun diye biliyorum. O yüzden o sunucuya giremiyor.
KeNZai dedi: IP üzerinden anlaşılıyor olabilir mi? Başka bilgisayar da yeni hesap açıp sunucuya girmeyi denediniz mi? Ancak farklı bir isimle. Genişletmek için tıkla... Discord sunucu ayarlarında şu tarihten önce hesap açılmış olması gibi bir şart koyabiliyorsun diye biliyorum. O yüzden o sunucuya giremiyor.