Detaylar
Kim cevapladı?vladimirputin
Becerikli
Öncelikle Discord hesabınızın şifresini değiştirin. Sonra diğer tüm şifrelerinizi değiştirin. Sonra temiz format atabilirsiniz. İnternete reset atmakta faydalı olacaktır.
Son düzenleme:
Uyuyan Sincap
Üstün
Arkadaşlar bir siteye dalgınlıkla giriş yaptım Discord hesabımla ve giriş yaptıktan sonra "You are Lost" diye bir metin çıktı ve buz kesildim şu an. Ne yapacağım, ne yapmam lazım?
Öncelikle sakin olun. Bu bir site, uygulama değil. Öncelikle Discord şifrenizi yenileyin, 2FA varsa açın(uygulamayı uzun zamandır kullanmıyorum unuttum varsa açın). Ardından Google şifrenizi yenileyin ve oradan da 2FA açın. Bir daha böyle bir olay yaşanmaması için BitDefender kurun.
Bitdefender Free Antivirus Software for Windows
Bitdefender Antivirus Free offers powerful antivirus protection that is light on computer resources. The only free antivirus that you'll ever need!
Bence Discord'u bırakman lazım. O kadar mail atmama rağmen. Destekte bulunmuyorlar. O kadar güvensiz bir program ki. Adam bana kullandığım Mail'i atıyor
. İç bir açık vermememe rağmen. Bu kadar kolay bulunuyor işte bilgilerimiz.
vladimirputin
Becerikli
İnternet çok tehlikeli bir yer hocam.Bence Discord'u bırakman lazım. O kadar mail atmama rağmen. Destekte bulunmuyorlar. O kadar güvensiz bir program ki. Adam bana kullandığım Mail'i atıyor. İç bir açık vermememe rağmen. Bu kadar kolay bulunuyor işte bilgilerimiz.
Öyle. Discord'da yardım için ticket bulunuyor sözde. Ben 1000 tane ticket açtıysam. Sadece 1 tanesine yardım etmişlerdir.
Öncelikle Discord hesabınızın şifresini değiştirin. Sonra diğer tüm şifrelerinizi değiştirin. Sonra temiz format atabilirsiniz. İnternete reset atmakta faydalı olacaktır.
Öncelikle sakin olun. Bu bir site, uygulama değil. Öncelikle Discord şifrenizi yenileyin, 2FA varsa açın(uygulamayı uzun zamandır kullanmıyorum unuttum varsa açın). Ardından Google şifrenizi yenileyin ve oradan da 2FA açın. Bir daha böyle bir olay yaşanmaması için BitDefender kurun.
![]()
Bitdefender Free Antivirus Software for Windows
Bitdefender Antivirus Free offers powerful antivirus protection that is light on computer resources. The only free antivirus that you'll ever need!www.bitdefender.com
Antivirüs ile hesap bağlantımın alakası nedir anlamadım dip not: Zaten Kaspersky Plus kullanıyorum.
Admin yanlış yazmış çıkan kelimeyi your lost senin kaybın olmalıydı
Uyuyan Sincap
Üstün
Antivirüs eğer siteyi kara listeye alırsa seni siteye sokmazdı. Kaspersky görememiş demek ki. O zaman madem kaspersky kullanıyorsun tarayıcına Bitdefender traffic light kur. Zararlı siteleri kara listeye ekledikleri için olası bir probleme karşı önlemini artırmış olursun. Ayrıca discord şifreni yenile şimdi bağlantıyı kessen de adam şifreni biliyor. Tekrar giriş yapabilir. 2fa ı aşamaz ama yine de sen yenile şifreni.Antivirüs ile hesap bağlantımın alakası nedir anlamadım dip not: Zaten Kaspersky Plus kullanıyorum.
Admin yanlış yazmış çıkan kelimeyi your lost senin kaybın olmalıydıbu arada Discord hesabımın bütün bağlantılarını kestim kapadım2 adımlı doğrulamada vardı bir şey olmadı sağ olun her şey için.