Hocam, kısaca anlatayım. Benim bir hesabım vardı fakat bu hesap silinmişti. Zamanında destek ekibine yazmıştım, şimdi ise Discord’a bağlı olmayan Gmail hesabıma bildirim geliyor. Sırf desteğe yazdığım için. Bir şey yapılmalı mı?
Eğer veri sızıntılarıyla hesapların ele geçirilmesi gibi şeylerden bahsediyorsan olmaz. Ancak şöyle olur ortak şifre kullanıyorsan ve bu 2 Mail'in sana ait olduğu fark edilirse o mailde o şifreyi deneyebilirler.
Hesap silinmiş olabilir ama mesajlar silinmemistir. Kimlik vs. Atilmadiysa birnsorun yoktur. Bir önemli olan galiba telefon numaralarida sızmış ama dogrulugunu bilmiyorum.
Eğer veri sızıntılarıyla hesapların ele geçirilmesi gibi şeylerden bahsediyorsan olmaz. Ancak şöyle olur ortak şifre kullanıyorsan ve bu 2 Mail'in sana ait olduğu fark edilirse o mailde o şifreyi deneyebilirler.
Hesap silinmiş olabilir ama mesajlar silinmemistir. Kimlik vs. atilmadiysa birnsorun yoktur. Bir önemli olan galiba telefon numaralarida sızmış ama dogrulugunu bilmiyorum.
Hesap silinmiş olabilir ama mesajlar silinmemistir. Kimlik vs. atilmadiysa birnsorun yoktur. Bir önemli olan galiba telefon numaralarida sızmış ama dogrulugunu bilmiyorum.
2 tür var. Bir numara doğruluyorsun, bir de Discord'a yaşının büyük olduğunu kanıtlayacak belge benzeri bir şeyi mail ile yolluyorsun. Tabii ki bunu yapman zorunlu değil. Yaş sorunu da genelde "13 yaş altı bir yaşdayım" diye belirttiğinde biri seni reportlarsa oluyor.