Detaylar
Kim cevapladı?Hayır sadece hesap silinmişti bu Gmail'e mesaj atın demiştim onlarda atmisti.
erdym
Üstün
Eğer veri sızıntılarıyla hesapların ele geçirilmesi gibi şeylerden bahsediyorsan olmaz. Ancak şöyle olur ortak şifre kullanıyorsan ve bu 2 Mail'in sana ait olduğu fark edilirse o mailde o şifreyi deneyebilirler.
cakiiiiiii3
Uzman
Hesap silinmiş olabilir ama mesajlar silinmemistir. Kimlik vs. Atilmadiysa birnsorun yoktur. Bir önemli olan galiba telefon numaralarida sızmış ama dogrulugunu bilmiyorum.
Eğer veri sızıntılarıyla hesapların ele geçirilmesi gibi şeylerden bahsediyorsan olmaz. Ancak şöyle olur ortak şifre kullanıyorsan ve bu 2 Mail'in sana ait olduğu fark edilirse o mailde o şifreyi deneyebilirler.
Teşekkürler hocam bu arada kimlik dogrulamasi diyorlar o ne.
Hesap silinmiş olabilir ama mesajlar silinmemistir. Kimlik vs. atilmadiysa birnsorun yoktur. Bir önemli olan galiba telefon numaralarida sızmış ama dogrulugunu bilmiyorum.
Telefon numarası sizilmadi hocam.
erdym
Üstün
Teşekkürler hocam bu arada kimlik dogrulamasi diyorlar o ne.
Discord yaşından şüphelenirse kimlik doğrulaması yapmanı isteyebiliyor eğer siz bir doğrulama yapmadıysanız zaten bu bilgiyi alamazlar.
Hesap silinmiş olabilir ama mesajlar silinmemistir. Kimlik vs. atilmadiysa birnsorun yoktur. Bir önemli olan galiba telefon numaralarida sızmış ama dogrulugunu bilmiyorum.
Telefon numarası sızsa bile hiçbir şey olmaz devlet bile sızdırdı onları artık heryerde
Discord yaşından şüphelenirse kimlik doğrulaması yapmanı isteyebiliyor eğer siz bir doğrulama yapmadıysanız zaten bu bilgiyi alamazlar.
Telefon numarası sızsa bile hiçbir şey olmaz devlet bile sızdırdı onları artık her yerde![]()
Hayır, yapmadım. Fakat yine de emin olmak için söylüyorum. Kimlik dogrulamasi nasıl yapılıyor?
Son düzenleyen: Moderatör:
erdym
Üstün
Hayır, yapmadım. Fakat yine de emin olmak için söylüyorum. Kimlik dogrulamasi nasıl yapılıyor?
2 tür var. Bir numara doğruluyorsun, bir de Discord'a yaşının büyük olduğunu kanıtlayacak belge benzeri bir şeyi mail ile yolluyorsun. Tabii ki bunu yapman zorunlu değil. Yaş sorunu da genelde "13 yaş altı bir yaşdayım" diye belirttiğinde biri seni reportlarsa oluyor.
Son düzenleyen: Moderatör: