Makaleler
62
Yer
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Discord uygulamasında bu rozeti alma artık kaldırıldığı için web üzerinden farklı bir yöntem ile alacağız.

Tarayıcınızdan Discord'u açın ve F12 ile konsol menüsünü açın.

Konsola şu komutu girin:

Kod:
webpackRequire = webpackChunkdiscord_app.push([[Symbol()],{},(r) => r]); webpackChunkdiscord_app.pop(); let modules = webpackRequire.m; let cache = webpackRequire.c; function findByCode(src) { for (const [id, mod] of Object.entries(modules)) { if (mod.toString().includes(src)) { return cache[id].exports; } } } function findObjectFromKey(exports, key) { if (!exports) return; for (const exportKey in exports) { const obj = exports[exportKey]; if (obj && obj[key]) return obj; } } const api = findObjectFromKey( findByCode('.set("X-Audit-Log-Reason",'), "patch", ); const request = await api.post({ url: "/hypesquad/online", body: { house_id: 1 }, });

Burada "house_id: 1" yazan yerde 1 mor renkli rozet için, 2 turuncu renkli rozet için, 3 yeşil renkli rozet içindir.

Kodu girdikten sonra direkt olarak rozet eklenecektir. Başka bir şey yapmanıza gerek yoktur. Ban sebebi değildir. İyi Sosyaller!

1779771350739.webp

Normalde de çok zor bir şey değildi diye hatırlıyorum. Tarayıcıdan anket gibi bir şey doldurunca verdiğimiz yanıtlara göre veriyordu rozeti diye hatırlıyorum. Değiştiyse de bilmiyorum.

Normalde de çok zor bir şey değildi diye hatırlıyorum. Tarayıcıdan anket gibi bir şey doldurunca verdiğimiz yanıtlara göre veriyordu rozeti diye hatırlıyorum. Değiştiyse de bilmiyorum.
Evet. Uygulamadan yapılıp alınıyordu fakat kaldırıldı.