İstese bütün sülaleni bulsun yapacağı tek şey aramak ya da SMS bomber evine de artık eve 100 tane sipariş atamazlar Yemeksepeti falan tel no doğrulama istiyor mailinede aynı şekil SMS bomber tarzı şey yaparlar ama zaten spama düşeceği için sıkıntı olmaz.
İstese bütün sülaleni bulsun yapacağı tek şey aramak ya da SMS bomber evine de artık eve 100 tane sipariş atamazlar Yemeksepeti falan tel no doğrulama istiyor mailinede aynı şekil SMS bomber tarzı şey yaparlar ama zaten spama düşeceği için sıkıntı olmaz.
Discord'a mail atıyorum. Bana dediği "en iyi seçenek programdan bildirmek" böyle bir şey olabilir mi ya? O kadar ekran görüntüsü attım. O kadar mesaj yazdım. Dedikleri şey çok komik. Yazık dünyanın en güvensiz programı haline geldi. Ya belki bu Forum'da yapan kişilerin sunucusunu atsam. Kapattırsak iyi olur. Ama yine hesap açabiliyorlar. Yine sunucu açabiliyorlar. O sıkıntı. Arkadaşım bir şey yapmadığı halde. Hesabı kapandı. Ve iki kere oldu .
Kişisel verilerin hukuka aykırı olarak ele geçirilmesine dayanarak 6 ay içinde şikayet yapabilirsiniz savcılığa. Karşı taraf açısından hürriyetini kısıtlayıcı bir ceza alır fakat infazı olmayacaktır büyük ihtimalle. Adliye yakınındaki arzuhalcilere dilekçe yazdırıp savcılığa şikayet edebilirsiniz.
Hiçbir şey olmaz, muhtemelen panel kullanan 15 yaş altı velettir. Endişelenmene gerek yok dava etmek kolay değil. Para vermeyeceğini sanıyor sanırım dava ederken.
Hiçbir şey olmaz, muhtemelen panel kullanan 15 yaş altı velettir. Endişelenmene gerek yok dava etmek kolay değil. Para vermeyeceğini sanıyor sanırım dava ederken.
Tabiki de harç ödeniyor fakat davayı kazanırsa tüm yüklemeleri karşı taraf üstlenecek ve üstüne kişilik hakkını dayanan maddi-manevi tazminat da cabası olacak davacı arkadaşımız için, bilmeden yorum yapmayın. 15 yaşında panelci vs diye kenara atıldığında neler olduğu görüyoruz ve bu aşamada adli yollara müracaat etmekten mantıklı başka bir hamle yok.