Çözüldü Discord web versiyonunda mikrofon açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kaanzy

Uzman
Windows gizlilik ayarlarından erişim açık. Edge'den siteye girerken mikrofona erişim verdim. PC'ye reset attım, Edge'e attım, her şeyi yapıyorum hâlâ "Mikrofon erişime engellendi" diyor. Formattan önce böyle bir sıkıntı yoktu. Nasıl çözerim bunu? Bir de sadece Discord'da değil, mikrofon erişimi isteyen hiçbir site mikrofonumdan ses alamıyor izin vermeme rağmen.

Çözüm
Arama kutusuna ''Mikrofon gizlilik ayarları'' yazın. Tarayıcının mikrofona erişip, erişmediğini kontrol edin. Erişimi kapalı ise açın.

Kulaklık veya mikrofon marka ve modelini belirtir misin? Belki kendine ait bir sürücüsü vardır.

Ayrıca ses ayarlarında mikrofonu test edin. Arama kutusuna ''ses giriş ayarları yönet'' yazın.

Merhaba. Opera ayarlar sekmesinde mikrofon bölümünde seçtiğiniz mikrofonu kontrol eder misiniz?

Edge'de öyle bir seçenek bulamadım
Kusura bakmayın opera demişim. Sağ üstte üç noktaya tıklayıp ayarlar sekmesine gidin. Oradan da arama kısmına mikrofon yazın ve seçilen giriş aygıtını ve diğer ayarlari kontrol edin.

Kusura bakmayın opera demişim. Sağ üstte üç noktaya tıklayıp ayarlar sekmesine gidin. Oradan da arama kısmına mikrofon yazın ve seçilen giriş aygıtını ve diğer ayarlari kontrol edin.
Seçtiğim mikrofon doğru, siteye izin de vermişim ama hala olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…