Windows gizlilik ayarlarından erişim açık. Edge'den siteye girerken mikrofona erişim verdim. PC'ye reset attım, Edge'e attım, her şeyi yapıyorum hâlâ "Mikrofon erişime engellendi" diyor. Formattan önce böyle bir sıkıntı yoktu. Nasıl çözerim bunu? Bir de sadece Discord'da değil, mikrofon erişimi isteyen hiçbir site mikrofonumdan ses alamıyor izin vermeme rağmen.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Arama kutusuna ''Mikrofon gizlilik ayarları'' yazın. Tarayıcının mikrofona erişip, erişmediğini kontrol edin. Erişimi kapalı ise açın.
Kulaklık veya mikrofon marka ve modelini belirtir misin? Belki kendine ait bir sürücüsü vardır.
Ayrıca ses ayarlarında mikrofonu test edin. Arama kutusuna ''ses giriş ayarları yönet'' yazın.
Kulaklık veya mikrofon marka ve modelini belirtir misin? Belki kendine ait bir sürücüsü vardır.
Ayrıca ses ayarlarında mikrofonu test edin. Arama kutusuna ''ses giriş ayarları yönet'' yazın.
soran
Uzman
Sadece tarayıcılarda mı böyle? Mikrofonun bilgisayarınızda çalıştığına emin misiniz?
Anakartın sitesinden Realtek driverini kurdum sadece başka bir şey kurmadım
Çalışıyor evet sadece browserlar görmüyorSadece tarayıcılarda mı böyle? Mikrofonun bilgisayarınızda çalıştığına emin misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
soran
Uzman
Windows ayarlarından ses ayarlarına gidin. En altta diğer ses ayarlari sekmesi açılacak. Kayıt kısmından mikrofonunuza sağ tıklayıp gelişmiş bölümünden "Uygulamaların bu aygıtın öncelikli denetimi ele almasına izin ver" ve "Özel kullanım modlu uygulamalara öncelik ver" seçeneklerini kaldırıp öyle bir deneyin.Anakartın sitesinden Realtek driverini kurdum sadece başka bir şey kurmadım
Çalışıyor evet sadece browserlar görmüyor
Hocam yine hiçbir şey değişmedi.Windows ayarlarından ses ayarlarına gidin. En altta diğer ses ayarlari sekmesi açılacak. Kayıt kısmından mikrofonunuza sağ tıklayıp gelişmiş bölümünden "Uygulamaların bu aygıtın öncelikli denetimi ele almasına izin ver" ve "Özel kullanım modlu uygulamalara öncelik ver" seçeneklerini kaldırıp öyle bir deneyin.
Arama kutusuna ''Mikrofon gizlilik ayarları'' yazın. Tarayıcının mikrofona erişip, erişmediğini kontrol edin. Erişimi kapalı ise açın.
Gizlilik ayarlarından masaüstü uygulamalarının mikrofona erişmesine izin verin'e tik koyunca düzeldi, çok teşekkür ederim.Arama kutusuna ''Mikrofon gizlilik ayarları'' yazın. Tarayıcının mikrofona erişip, erişmediğini kontrol edin. Erişimi kapalı ise açın.
Eki Görüntüle 116722
Eki Görüntüle 116723
Eki Görüntüle 116724
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-