benim sağlayıcım superonline fakat webden girildiğinde sese bağlanılamıyor maalesef onu denedimHayır bu farklı bir çözüm diğer web tarayıcıları gibi değil Superonline da bile çalışıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Hasanxcd
Uzman
Benim sağlayıcım Superonline fakat webden girildiğinde sese bağlanılamıyor maalesef onu denedim.
Vivaldi üzerinden denediniz mi?
Evet maalesef olmuyor bu modem işi dışında her şeyi denedim.
Hasanxcd
Uzman
Evet maalesef olmuyor bu modem işi dışında her şeyi denedim.
Bence denemediniz bende Superonline kullanıcısıyım denedim ve çalıştırdım bence deneyin boş yere para vermekten kurtulursunuz çünkü bu Vivaldi çözümünü hiçbir yerde yayınlayan yok. Ben kendim buldum.
Bence denemediniz bende Superonline kullanıcısıyım denedim ve çalıştırdım bence deneyin boş yere para vermekten kurtulursunuz çünkü bu Vivaldi çözümünü hiçbir yerde yayınlayan yok. Ben kendim buldum.
Vivaldi dahil farklı tarayıcılar da denedim maalesef olmuyor. Ki olsa dahil webden kullanmak biraz saçma geliyor.
Hasanxcd
Uzman
Vivaldi dahil farklı tarayıcılar da denedim maalesef olmuyor. Ki olsa dahil webden kullanmak biraz saçma geliyor.
O zaman alabilirsin moıdemi attığım linkten.
Recep Baltaş'ın bu videosunu izledikten sonra aynı özelliklere sahip bir modem alma kararı aldım fakat bu videodaki modemi bulamıyorum. Piyasada aynı özelliklere sahip bu yasağı aşabileceğim bir modem önerir misiniz?
Elindeki modemin modeli nedir, VDSL mi fiber mi internet kullanıyprsun ve kullandığın paket kaç Mbit?
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-