Bir uygulamayı yetkilendirmek istiyorum hesabımda, fakat yetkilendir dediğimde aynı yere geri gönderiyor, nasıl çözülür?
Bir uygulamayı yetkilendirmek istiyorum hesabımda, fakat yetkilendir dediğimde aynı yere geri gönderiyor, nasıl çözülür?
Yok hocam gelmemiş. Tuşa basıyorum basıyorum hiç bir şey olmuyor.Discord'a girip ayarlardan yetkili uygulamalardan kontrol eder misniz.
Her uygulamada böyle oluyor. Şimdiye kadar 7 tane kadar denedim.
Yok hocam gelmemiş. Tuşa basıyorum basıyorum hiç bir şey olmuyor.
Her uygulamada böyle oluyor. Şimdiye kadar 7 tane kadar denedim.
Tarayıcıdan deniyorum zaten hocam.
Hocam şimdi benim hedefimdeki asıl uygulama, bir ETS 2 ekibinin uygulaması, onu sadece tarayıcıdan yetkilendirebiliyorum yetkilendirme linki ekibin websitesinde bulunduğu için, yani uygulamadan bir tanesini yetkilendirebilsem bile hedefimdeki asıl uygulamayı yetkilendiremeyeceğim. O yüzden hiç denemedim. Sadece tarayıcıdan denedim şimdiye kadar.
Hocam şimdi benim hedefimdeki asıl uygulama, bir ETS 2 ekibinin uygulaması, onu sadece tarayıcıdan yetkilendirebiliyorum yetkilendirme linki ekibin web sitesinde bulunduğu için, yani uygulamadan bir tanesini yetkilendirebilsem bile hedefimdeki asıl uygulamayı yetkilendiremeyeceğim. O yüzden hiç denemedim. Sadece tarayıcıdan denedim şimdiye kadar.