Arkadaşlar af buyurun daha dün indirdim GoodbyeDPI'ı bilmediğimden soruyorum. Her PC açısımda bu CMD'yi açmazsam DC'ye giremiyorum. Bunu düzeltmenin yolu var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Astronotarda
Üstün
Bunun Türkiye versiyonunu indirip servisini kurarsan hep arkada çalışır ve bilgisayar açıldığında çalışmaya ayarlanır hocam. GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows)Arkadaşlar af buyurun daha dün indirdim GoodbyeDPI'ı bilmediğimden soruyorum. Her PC açısımda bu CMD'yi açmazsam DC'ye giremiyorum. Bunu düzeltmenin yolu var mı?
Eki Görüntüle 129324
Eğer Superonline veya kısıtlayan bir ISS kullanıyorsan alttakilerden birini, kullanmıyorsan üstteki komut dosyasını yönetici olarak çalıştır ve sistemi yeniden başlat.
KakaoluKekAdam
Yetkin
Yada GoodbyeDPI-Turkey kullanmadan bir tane .CMD dosyası oluştur ve şu kodu yaz.
Kod:
@ECHO OFF
PUSHD "%~dp0"
set _arch=x86
IF "%PROCESSOR_ARCHITECTURE%"=="AMD64" (set _arch=x86_64)
IF DEFINED PROCESSOR_ARCHITEW6432 (set _arch=x86_64)
sc stop "GoodbyeDPI"
sc delete "GoodbyeDPI"
sc create "GoodbyeDPI" binPath= "\"%CD%\%_arch%\goodbyedpi.exe\" -5 --set-ttl 5 --dns-addr 1.1.1.1 --dns-port 53
sc description "GoodbyeDPI" "Deep Packet Inspection (DPI) circumvention tool"
sc start "GoodbyeDPI"
POPD
Hocam ben bunu daha önce indirmiştim olmamıştı. Şu benim attığım ssteki türk Telekom zımbırtısı olmadan olmuyor.Bunun Türkiye versiyonunu indirip servisini kurarsan hep arkada çalışır ve bilgisayar açıldığında çalışmaya ayarlanır hocam. GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows)
Eki Görüntüle 129329
Eğer Superonline veya kısıtlayan bir ISS kullanıyorsan alttakilerden birini, kullanmıyorsan üstteki komut dosyasını yönetici olarak çalıştır ve sistemi yeniden başlat.
Astronotarda
Üstün
O zaman attığın ssteki "service_install_turktelekom" dosyasını yönetici olarak çalıştırıp yeniden başlatarak dene. Olmaması da garip, hangi ISS'yi kullanıyorsun?Hocam ben bunu daha önce indirmiştim olmamıştı. Şu benim attığım ssteki türk Telekom zımbırtısı olmadan olmuyor.
Türkiye için olanı kullanmak için DNS gerekebiliyor diye biliyorum bu arada bilgin olsun.
Hocam zaten onu çalıştırıyorum ama ayriyetten 2anycountry bilmemnesini de çalıştırmam gerekiyor. Dsmart var.O zaman attığın ssteki "service_install_turktelekom" dosyasını yönetici olarak çalıştırıp yeniden başlatarak dene. Olmaması da garip, hangi ISS'yi kullanıyorsun?
Türkiye için olanı kullanmak için DNS gerekebiliyor diye biliyorum bu arada bilgin olsun.
Astronotarda
Üstün
Dsmart olduğu için ekstra kısıtlama falan vardır belki tam bilmiyorum. Garip bir durum. Güvenli internet falan açık mı?Hocam zaten onu çalıştırıyorum ama ayriyetten 2anycountry bilmemnesini de çalıştırmam gerekiyor. Dsmart var.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-
-