Astronotarda Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 2.910 Çözümler 22 Beğeniler 2.503 Yer Planarcadia 13 Şubat 2025 #11 Lee Yubin dedi: Vodafone mobil internet ile erişim sağlayabilen var mış sanırım. Doğru mu? TT ev internetinde hala erişilemiyor. Genişletmek için tıkla... Superonline ev interneti de aynı.
Lee Yubin dedi: Vodafone mobil internet ile erişim sağlayabilen var mış sanırım. Doğru mu? TT ev internetinde hala erişilemiyor. Genişletmek için tıkla... Superonline ev interneti de aynı.
S. Vettel Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 271 Çözümler 4 Beğeniler 244 13 Şubat 2025 #12 Lee Yubin dedi: Vodafone mobil internet ile erişim sağlayabilen var mış sanırım. Doğru mu? TT ev internetinde hala erişilemiyor. Genişletmek için tıkla... Test ettim yanlış bilgi.
Lee Yubin dedi: Vodafone mobil internet ile erişim sağlayabilen var mış sanırım. Doğru mu? TT ev internetinde hala erişilemiyor. Genişletmek için tıkla... Test ettim yanlış bilgi.
Barış Techolay Yönetici Gelişen Oyun Yıldızlar Nişanı Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 2.162 Makaleler 20 Çözümler 188 Beğeniler 5.721 13 Şubat 2025 #13 409 dedi: Pusholder yine bir şeyler deniyor gibi o zaman. Biraz bekleyelim olmazsa konuyu kaldırırsınız. Açıldı diye haber paylaşıp açmamaları da komik olur. Genişletmek için tıkla... Bazı kaynaklarda da aynı paylaşımlar yapılmış, BTK biraz geriden geliyor da olabilir. Bekleyip görelim.
409 dedi: Pusholder yine bir şeyler deniyor gibi o zaman. Biraz bekleyelim olmazsa konuyu kaldırırsınız. Açıldı diye haber paylaşıp açmamaları da komik olur. Genişletmek için tıkla... Bazı kaynaklarda da aynı paylaşımlar yapılmış, BTK biraz geriden geliyor da olabilir. Bekleyip görelim.
E Emre Human Üstün Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 1.239 Çözümler 1 Beğeniler 560 13 Şubat 2025 #14 409 dedi: Kullananlar varsa gidip bakabilir. Uzun bir süre bu şekilde açılmayacağını söylemiştim. Destek aşırı kötü olduğu için hala açılmasını desteklemiyorum ancak yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... DNS olmadan açılmıyor ancak DNS ile girip DNS'yi kapattıktan sonra normal bir şekilde kullanılıyor, garip...
409 dedi: Kullananlar varsa gidip bakabilir. Uzun bir süre bu şekilde açılmayacağını söylemiştim. Destek aşırı kötü olduğu için hala açılmasını desteklemiyorum ancak yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... DNS olmadan açılmıyor ancak DNS ile girip DNS'yi kapattıktan sonra normal bir şekilde kullanılıyor, garip...
termalmacun Başarılı Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 1.174 Çözümler 7 Beğeniler 702 13 Şubat 2025 #15 Barış dedi: Bazı kaynaklarda da aynı paylaşımlar yapılmış, BTK biraz geriden geliyor da olabilir. Bekleyip görelim. Genişletmek için tıkla... Eğer gerçekten açıldıysa iyi haber, Skype'tan kurtulmuş oluruz.
Barış dedi: Bazı kaynaklarda da aynı paylaşımlar yapılmış, BTK biraz geriden geliyor da olabilir. Bekleyip görelim. Genişletmek için tıkla... Eğer gerçekten açıldıysa iyi haber, Skype'tan kurtulmuş oluruz.
S. Vettel Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 271 Çözümler 4 Beğeniler 244 13 Şubat 2025 #16 Bu arada GoodbyeDPI kardeşimize emekleri için teşekkür ediyorum. Umarım tekrar görüşmeyiz.
4 4775 Uzman Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 214 Çözümler 6 Beğeniler 169 13 Şubat 2025 #17 Emre Human dedi: DNS olmadan açılmıyor ancak DNS ile girip DNS'yi kapattıktan sonra normal bir şekilde kullanılıyor, garip... Genişletmek için tıkla... Bu size özel olabilir. Bende durumlar farklı. Dosya Ekleri Screenshot_20250213_190917_Samsung Internet.webp 645,1 KB · Görüntüleme: 100
Emre Human dedi: DNS olmadan açılmıyor ancak DNS ile girip DNS'yi kapattıktan sonra normal bir şekilde kullanılıyor, garip... Genişletmek için tıkla... Bu size özel olabilir. Bende durumlar farklı.
lonedev Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 85 Çözümler 1 Beğeniler 32 Yer Konya, Türkiye 13 Şubat 2025 #18 1-2 saate Discord'a girişlerin tamamen açılacağı söyleniyor. e-Devlet sistemini kontrol edenler var mı?
1-2 saate Discord'a girişlerin tamamen açılacağı söyleniyor. e-Devlet sistemini kontrol edenler var mı?
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.348 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.357 Yer Denizli 13 Şubat 2025 #19 lonedev dedi: 1-2 saate Discord'a girişlerin tamamen açılacağı söyleniyor. e-Devlet sistemini kontrol edenler var mı? Genişletmek için tıkla... Orada mahkeme kararı yok diyor. Ama BTK sitesi yavaş.
lonedev dedi: 1-2 saate Discord'a girişlerin tamamen açılacağı söyleniyor. e-Devlet sistemini kontrol edenler var mı? Genişletmek için tıkla... Orada mahkeme kararı yok diyor. Ama BTK sitesi yavaş.
Llama Yetkin Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 692 Çözümler 7 Beğeniler 689 13 Şubat 2025 #20 İbrahim Haskoloğlu attığı twiti silmiş.