Astronotarda
Üstün
Superonline ev interneti de aynı.Vodafone mobil internet ile erişim sağlayabilen var mış sanırım. Doğru mu? TT ev internetinde hala erişilemiyor.
Superonline ev interneti de aynı.Vodafone mobil internet ile erişim sağlayabilen var mış sanırım. Doğru mu? TT ev internetinde hala erişilemiyor.
Test ettim yanlış bilgi.Vodafone mobil internet ile erişim sağlayabilen var mış sanırım. Doğru mu? TT ev internetinde hala erişilemiyor.
Bazı kaynaklarda da aynı paylaşımlar yapılmış, BTK biraz geriden geliyor da olabilir. Bekleyip görelim.Pusholder yine bir şeyler deniyor gibi o zaman. Biraz bekleyelim olmazsa konuyu kaldırırsınız. Açıldı diye haber paylaşıp açmamaları da komik olur.
Kullananlar varsa gidip bakabilir. Uzun bir süre bu şekilde açılmayacağını söylemiştim. Destek aşırı kötü olduğu için hala açılmasını desteklemiyorum ancak yapacak bir şey yok.
Bazı kaynaklarda da aynı paylaşımlar yapılmış, BTK biraz geriden geliyor da olabilir. Bekleyip görelim.
DNS olmadan açılmıyor ancak DNS ile girip DNS'yi kapattıktan sonra normal bir şekilde kullanılıyor, garip...
Orada mahkeme kararı yok diyor. Ama BTK sitesi yavaş.1-2 saate Discord'a girişlerin tamamen açılacağı söyleniyor. e-Devlet sistemini kontrol edenler var mı?