hazernag
Yetkin
Radeon bildirimi için uygulamasından kısayol tuşunu değiştirmeniz gerek.Hocam bende Radeon bildirimi geliyor kod kısmı açılmıyor.
Radeon bildirimi için uygulamasından kısayol tuşunu değiştirmeniz gerek.Hocam bende Radeon bildirimi geliyor kod kısmı açılmıyor.
Radeon bildirimi için uygulamasından kısayol tuşunu değiştirmeniz gerek.
Hocam şu adımı yaptınız mı?Hocam bir deneyeyim ama alakası oldupunu zannetmiyorum. Kod kısmı da açılırdı.
Olmadı bu arada hocam.
4. Konsolu açmak için, discord dosyalarından bir dosyaya bir kod eklememiz gerekiyor. Windows+R tuşuna basın ve çıkan satıra "%appdata%/discord/settings.json" yazın ve enter'a tıklayın. Bunu not defteri ile açabilirsiniz. Karşınıza çıkan yerdeki her şeyi silin, alttaki kodu yapıştırın ve kaydedin.
{
"DANGEROUS_ENABLE_DEVTOOLS_ONLY_ENABLE_IF_YOU_KNOW_WHAT_YOURE_DOING": true,
"IS_MAXIMIZED": true,
"IS_MINIMIZED": false,
"WINDOW_BOUNDS": {
"x": 20,
"y": 28,
"width": 956,
"height": 516
},
"chromiumSwitches": {
"disable_d3d11_video_decoder": "1"
}
}
5. Discord'da Ctrl+Shift+I (Iğdır'ın I'sı) tuşlarına tıklayın ve konsolu açın. Buraya bir kod yapıştıracaksınız. Fakat büyük ihtimalle buraya kod yapıştırmanız kapalı olacak. Bunu açmak için konsola "allow pasting" yazın ve enter tuşuna basın.
Aynı sorun bende de vardı. Radeona bağlı Ctrl + Shift + I kısayolunu kaldırınca düzeldi. Öncelikli program Radeon olarak ayarlanmış. Bir de 4. adımı yapmanız gerek.Hocam bir deneyeyim ama alakası oldupunu zannetmiyorum. Kod kısmı da açılırdı.
Olmadı bu arada hocam.
Hocam Browser üzerinden çalışmıyor.Kodu yapıştırdığımda bir tane kırmızı hata aldım ve ilerleme %0 işlemiyor yani şu an. Neyi yanlış yaptığımı anlayamadım.
Yöntem fixlenmiş boşuna denemeyin. Güncel olanı YouTube üzerinden aratarak görebilirsiniz. DiscordPTB falan gerekiyor
Eki Görüntüle 40893