2323

Becerikli
Başlıktan okuduğunuz üzere. Discord'da karşı tarafın sizin kim olduğunuzu bilmeden yazılı bir şekilde sohbet etmenizi sağlayacak bir bot geliştirdim.

Sohbet tamamen bot ve sizin aranızdaki DM kanalı aracılığı ile oluyor. Ne siz ne karşı taraf kiminle konuştuğunu anlayamıyor.
/join komutunu kullanarak sıraya katılıyorsunuz:

1721188169649.webp

Biriyle eşleştiğinizde bot size geri dönüş yapıyor:

1721188403067.webp

Gönderdiğiniz mesajlar karşıya iletiliyor, karşı tarafın gönderdiği mesajlar ise size iletiliyor:

1721188483038.webp

Eğer rahatsız edici bir mesaj ile karşılaşırsanız (bot kurallarına uygun değil ise) mesaja sağ tıklayıp, bize bildirebiliyorsunuz. Eğer mesajda gerçekten kurallara aykırı bir şey var ise duruma göre bir ceza veriyoruz. (kalıcı/geçici olarak botu kullanmaktan yasaklama vs.)

1721188527170.webp

1721188529040.webp

Resim, video ve sticker da göndermek mümkün. Bot algılayıp doğru bir şekilde iletiyor. (Discord'da bulunan varsayılan stickerlar teknik bir nedenden ötürü iletilmiyor)

1721188728389.webp

Sadece fikirlerinizi almak istedim. Ne gibi güncellemeler görmek isterdiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef 4 yıl önce yoktu. 2 yıl önce vardı. Ama belirtmeliyim ki, 2 yıl önce olan sistemi de ben yaptım zaten. Ayrıca 2 yıl önce kullanılan sistemde DM üzerinden sohbet etmek gibi bir özellik yoktu. Bir sunucuda, sana özel açılmış bir kanal aracılığı ile mesajlaşıyordun. Pek ileriye dönük bir sistem değildi maalesef çünkü anlık 500 kişiden fazla kullanıcıyı kaldıramazdı (Discord limitleri gereği). Zaten sonrasında DM üzerinden çalışacak şekilde değiştirdik ama sonrasında rafa kalktı. Ondan sonra bizden esinlenerek birkaç sunucu açılmış diye duymuştum lakin DM üzerinden sohbet etmeni sağlayan bir bot yoktu etrafta.