Arkadaşlar selam bazı sanal mayfa olduklarını iddia eden şahıslar Discord platformu üzerinden profil fotoğrafımı profil fotoğrafı yapıyorlar ve dalga geçiyorlar. İşin kötü tarafı ailem bu şeyleri öğrenirse bayağı aram bozulur. Adımı ve fotoğrafımı biliyorlar. Bir şey yapabilirler mi sizce ve nerede oturduğumu biliyorlar, tam açık adres bilmiyorlar ama.

Şikayet etmesen daha kötü olabilir.

Arkadaşlar selam bazı sanal mayfa olduklarını iddia eden şahıslar Discord platformu üzerinden profil fotoğrafımı profil fotoğrafı yapıyorlar ve dalga geçiyorlar. İşin kötü tarafı ailem bu şeyleri öğrenirse bayağı aram bozulur. Adımı ve fotoğrafımı biliyorlar. Bir şey yapabilirler mi sizce ve nerede oturduğumu biliyorlar, tam açık adres bilmiyorlar ama.
Fazla şey yapamazlar, aileni arayıp boş boş şeyler söylememelerini istiyorsan ailenin telefonlarından yabancı numaraları kapat, eğer bilgilerini yazılı şekilde atıyorlarsa mesaja sağ tıklayıp Discord'a bildir. Ailenin sosyal medya hesaplarına mesaj yazmamaları için hesapları gizliye al.

Kral selam, yıllarca bu kendini mafya sanan ucubelerle uğraştım. Çözümü yok, istediklerini vermeyip umursamayacaksın. Eğlence arıyorlar kendilerine, ben en fazla çözüm olarak birini gözüme kestirip annesine ulaşıp konuşmuştum :D Yapabiliyorsan deneyebilirsin fazlasıyla keyifli oluyor.

arkadaşlar zaten bu şahıslar örnek veriyorum adananın çukurova ilçesinde oturuyorum gibi bir şehir de oturuyorum böyle biliyorlar hem il hem ilçe bu kadar ve ismim fotoğrafımı biliyorlar bu ara da adana da oturmuyorum, bilerek örnek verdim adanadan bir şey yapabilirler mi sizce yani adresimi bulabilirler mi hikametgahım oturduğum şehir de değil.

arkadaşlar zaten bu şahıslar örnek veriyorum adananın çukurova ilçesinde oturuyorum gibi bir şehir de oturuyorum böyle biliyorlar hem il hem ilçe bu kadar ve ismim fotoğrafımı biliyorlar bu ara da adana da oturmuyorum, bilerek örnek verdim adanadan bir şey yapabilirler mi sizce yani adresimi bulabilirler mi hikametgahım oturduğum şehir de değil.
Hocam Adana'da değilsen bir şey olmaz.

Bulsalar da hiç bir şey ifade etmeyecek, umursama bunları 2 güne unutacaksın zaten olayı.

Hocam Adana'da değilsen bir şey olmaz.
hocam örnek verdim oturduğum şehiri biliyorlar sadece il ve ilçe amacıyla örnek verdim hangi şehir de oturduğumu söylemeyeceğim ama biliyorlar. Adana'da değilim.

hocam örnek verdim oturduğum şehiri biliyorlar sadece il ve ilçe amacıyla örnek verdim hangi şehir de oturduğumu söylemeyeceğim ama biliyorlar. Adana'da değilim.
il ve ilçe biliyorlar bu kadar. Onu da ben söyledim başta arkadaş sanmıştım sormuşlardı.