Bu rehberimde bir arkadaşınızın Discord profil resmine nasıl ulaşabilirsiniz onu göstereceğim.

İlk önce Discord'a tarayıcıdan giriş yapmamız gerekiyor.

Giriş yaptıktan sonra arkadaşınızın profiline girin.

1752920416426.webp

Daha sonra F12 tuşuna basın.

Gelen menüde şunu seçin:

1752920462214.webp

Daha sonra arkadaşınızın profil resmine tıklayın.

1752920506218.webp

Tıkladıktan sonra şöyle bir satır seçilecek:

1752920534926.webp

Buraya sağ tıklayıp "Edit as HTML" seçeneğini seçin.

Daha sonra şöyle bir link olacak:

1752920581340.webp

Bunu seçip kopyalayın ve tarayıcıya yapıştırın. Daha sonra profil resmine ulaşacaksınız.

1752920612562.webp

Tek sorun, resim boyutu küçük ve kaydetmek istediğinizde ".WEBP" olarak kaydediliyor.

Bilgilendirme: Bu rehberde @14925 sadece örnek gösterme amaçlı kullanılmıştır.

Rehberim bu kadardı, umarım işinize yarar.

İyi Sosyaller!

Ek olarak WEBP dosyasını basit bir şekilde JPG veya PNG formatına çevirebilirsiniz. Aşağıya bunun için her zaman kullandığım ve hiçbir sıkıntı yaşatmayan siteyi atıyorum. (Not: Reklam engelleyici kullandığımdan sıkıntılı reklam dayatıyor mudur bilmiyorum. Eğer kullanmıyorsanız siz de mutlaka reklam engelleyici kullanın)

Ek olarak WEBP dosyasını basit bir şekilde JPG veya PNG formatına çevirebilirsiniz. Aşağıya bunun için her zaman kullandığım ve hiçbir sıkıntı yaşatmayan siteyi atıyorum. (Not: Reklam engelleyici kullandığımdan sıkıntılı reklam dayatıyor mudur bilmiyorum. Eğer kullanmıyorsanız siz de mutlaka reklam engelleyici kullanın)

Hocam Windows 11'de paint üzerinden WEBP resimler JPG olarak kaydedilebiliyor.

Bence WEBP formatı daha kaliteli hocam.