Tehdit edildim. Discord IP bulup bir panele atacakmış sanırım ve internet kimin üzerineyse bulacağını söylüyor. Buna karşı ne yapabilirim? Engelledim.
Hiçbir şey olmaz kardeşim bir insan bir şey yapacak olsa gider yapar. Kuru tehditlere kapalıyız yemiyoruz. Hiç korkma amaç korkutmak, dik dur.

Peki buldu diyelim. Ne olabilir en fazla?

Bulamaz IP sadece bölgeyi gösterir 40 km alan olması lazım hadi buldu diyelim bir şey yapamaz maksimum polis gönderir zaten polisler de bıkmış durumda konuşup konuyu kapatıyorsun onu da engelle geç biter gider konu tabii bu en kötü durumda ama seni bulamaz rahat ol.

IP adresi genelde ISS (servis sağlayıcı) konumunu gösterir hocam. Örneğin Gaziantep Vodafone, İzmir Turkcell vs. Dinamik IP kullandığını varsayarak konuşuyorum tabi. Statik IP'de durum nasıl olur, daha bilgili hocalarım düzeltebilirler. Kısaca IP'den konum bulmak çokta mümkün değil.

IP adresinizi alması için genellikle iplogger linkine tıklamanız veya direkt kendinizin vermeniz lazım bilebilmesi için. Tabii olağanüstü bir durum yoksa.

IP adresinizi öğrenseler bile bir şey yapabileceklerini düşünmüyorum. Zaten modeminize reset atınca ip adresiniz değişiyor.

Böyle ergenler sadece insanları korkutmaya çalışıyor eminim buradaki çoğu kişi öyle insanlarla karşılaşmışlardır. Hiç bir şey yapamazlar içiniz rahat olsun.

Böyle ergen ya da veletleri size korkutmayı çalışıyor engelle geçsin. Bir de IP kısmında gelsek hiçbir şey yapamazlar modemi reset atınca IP değişiyor IP'ye aldı modemi reset atmayı unuttun en fazla DDoS atarlar önlemek için modemi reset atmak.