Discord'da kullanıcıya özel bildirim botu nasıl yapılır?

Stabil yaşam

Başarılı
Yer
Bükreş
Örnek: X sunucusu olacak. Ve bir kullanıcının ID'sini koyacağım. O kullanıcı sohbete gelip mesaj yazdığı zaman. Benim bilgisayarıma bildirim düşsün. Yani fake bir hesapla yapabilirim. Kullanıcı sohbete geldiği zaman bana bildirim vermesi önemli.

Eğer bot yazmaya başlarsanız bunun ne kadar basit bir işlem olduğunu görebilirsiniz. Hatta bu konuda yapay zeka'dan bile yönerge alabileceğiniz düşünüyorum (aşağı yukarı aynı yolu izleyeceğinizden).

Bot yazmanın birçok farklı yolu var (dil açısından vs.), herhangi birini seçip ortamınızı hazırladıktan sonra aynen dediğiniz şekilde sohbeti veya sohbetleri izlettirin. Sonrasında ise botunuzu belirttiğiniz ID'ye sahip kullanıcıdan gelen bir mesaj yakalayınca size özel mesaj atacak şekilde kurgulamalısınız (bu en basit önerim olurdu fakat isterseniz bir kanalda sizi etiketleyecek şekilde de kurgulayabilirsiniz - burayı hayal gücünüze bırakıyorum). Son olarak özel mesaj/etiketleme bildirimlerini açık tutmalısınız, Discord zaten masaüstü bildirim konusunu halledecektir.

Discord kullandığım zamanlarda halihazırda mevcut olan bazı denetleme botları bu tür kurgu yöntemleri destekliyordu, yani demek istediğim belki de istediğiniz olayı destekleyen bir denetleme botu mevcuttur. Fakat güncel olarak böyle bir bot mevcut mudur? Bilemiyorum..

İyi sosyaller.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt