Ben "Mesajlar" ve "Hesap" tuşuna basıp verileri istedim, benim için çok önemli olan birisinin mesajlarına çarpıya basıp sildim.
Hesabı da çıkmıyor arama kısmında, bu veri isteme işlemiyle bulabilir miyim?
Farklı bir sunucuda mesajları var mı hiç? Kullanıcı ID'sini alabilirseniz.
Chrome üzerinden Discord'u açıp "discord.com/users/kullanıcıid" kısmına girerseniz ekranınıza aşağıdaki gibi yer açılacaktır ve mesaj butonuna basarsanız tekrar sohbet açılır.
Farklı bir sunucuda mesajları var mı hiç? Kullanıcı ID'sini alabilirseniz. Eki Görüntüle 88217
Chrome üzerinden Discord'u açıp "discord.com/users/kullanıcıid" kısmına girerseniz ekranınıza aşağıdaki gibi yer açılacaktır ve mesaj butonuna basarsanız tekrar sohbet açılır.
Farklı bir sunucuda mesajları var mı hiç? Kullanıcı ID'sini alabilirseniz. Eki Görüntüle 88217
Düzenleme bir zaman sonra olmuyor. Bu sorun ile gelenler tüm mesajları okuyacaktır hocam. İlk yöntem her zaman işe yarıyor bende. Olmaz ise mesajları okurlar zaten.