Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Yer
Winterfell
Ben "Mesajlar" ve "Hesap" tuşuna basıp verileri istedim, benim için çok önemli olan birisinin mesajlarına çarpıya basıp sildim.
Hesabı da çıkmıyor arama kısmında, bu veri isteme işlemiyle bulabilir miyim?

Çözüm
Hesap büyük ihtimal ya kapalı ya da artık kimse tarafından kullanılmıyor ikisinden birisi o yüzden çıkmıyor.

Çarpıya basmışımdır sanırım, o kadar mesajı silemem gibi.

Yılı ve günü biliyorum oradan bulabilir miyim? ID'sini bilmiyorum.

Farklı bir sunucuda mesajları var mı hiç? Kullanıcı ID'sini alabilirseniz.
1728162286651.webp

Chrome üzerinden Discord'u açıp "discord.com/users/kullanıcıid" kısmına girerseniz ekranınıza aşağıdaki gibi yer açılacaktır ve mesaj butonuna basarsanız tekrar sohbet açılır.

1728162209706.webp
Gelir ama mesajlar kısmı karışıktır hesabınızda yaptığınız her mesaj oradadır sunucular dahil ve kullanıcıların ismi ile değil hesap id'si yazar onu da bu siteyle çözebilirsiniz. Discord Lookup

Eğer sohbeti geri açmak isterseniz kullanıcıya arkadaşlık isteği atıp DM arama kısmından seçmeniz yeterli olacaktır.

Hesap büyük ihtimal ya kapalı ya da artık kimse tarafından kullanılmıyor ikisinden birisi o yüzden çıkmıyor.

Ulaşabilirsiniz hocam. Birkaç sohbetten almam gereken şifreler olmuştu. Denemekten zarar gelmez.

Mesajları silmemişsiniz sanırsam direkt olarak sohbeti kapatmışsınız.

Sohbeti tekrar açtığınızda mesajlarının durması gerekiyor. Sağ tık sil yapmadıysanız mesajlar duracaktır.

Gelir ama mesajlar kısmı karışıktır hesabınızda yaptığınız her mesaj oradadır sunucular dahil ve kullanıcıların ismi ile değil hesap ID'si yazar onu da bu siteyle çözebilirsiniz. Discord Lookup

Eğer sohbeti geri açmak isterseniz kullanıcıya arkadaşlık isteği atıp DM arama kısmından seçmeniz yeterli olacaktır.

1728162286651.webp

Chrome üzerinden Discord'u açıp "discord.com/users/kullanıcıid" kısmına girerseniz ekranınıza aşağıdaki gibi yer açılacaktır ve mesaj butonuna basarsanız tekrar sohbet açılır.

1728162209706.webp

Çözüm

Tam hatırlamıyorum ama sanırım pek işe yaramaz zaten mesaj dosyalarının içinde ID'ler var onları attığım siteye tek tek yazarak deneyebilirsiniz ama zaten mesajlardan tanıdık gelirse deneyebilirsiniz daha kolay olur.

Eki Görüntüle 88217

Eki Görüntüle 88216
Yok maalesef hocam bulmam imkansız.

Tam hatırlamıyorum ama sanırım pek işe yaramaz zaten mesaj dosyalarının içinde ID'ler var onları attığım siteye tek tek yazarak deneyebilirsiniz ama zaten mesajlardan tanıdık gelirse deneyebilirsiniz daha kolay olur.
Öyle yapacağım o zaman. Umarım çok uğraştırmaz.

Son düzenleme: