Çözüldü Discord'da silinen mesajlar veri isteme ile geri getirilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alperen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 20B
  • Etiketler Etiketler
    discord veri
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Yer
Winterfell
Ben "Mesajlar" ve "Hesap" tuşuna basıp verileri istedim, benim için çok önemli olan birisinin mesajlarına çarpıya basıp sildim.
Hesabı da çıkmıyor arama kısmında, bu veri isteme işlemiyle bulabilir miyim?

Çözüm

Farklı bir sunucuda mesajları var mı hiç? Kullanıcı ID'sini alabilirseniz.

Chrome üzerinden Discord'u açıp "discord.com/users/kullanıcıid" kısmına girerseniz ekranınıza aşağıdaki gibi yer açılacaktır ve mesaj butonuna basarsanız tekrar sohbet açılır.

Hatırlamıyorum, attığım site en son çalışıyordu.
Benim aradığım kullanıcı hesabı silmiş attığınız sitede onu bulmuyor ama hesabı aktif birini yazıyorum onu buluyor lakin sadece hesabı kurma zamanını söylüyor ekstra mesajları falan çıkarmıyor hocam.

Hatırlamıyorum, attığım site en son çalışıyordu.
Hocam çok basit bir yönttem buldum bu arada. Daha sonra bu konuya tıklayıp sıkıntı çekecek arkadaşlar için yazayım umarım işinize yarar. Mesaj arama kısmına girin mobileden. Aradığınız mesaj kutusun da olan anahtar kelimeyi mesajlard ara diyin genel olarak çıkan sonuçlar da kesinlikle silinen hesaptaki mesajıda buluyor. Ama sadece mobilede çalıştırabildim bu durumu. Ekstra id'dir ıvırdır zıvırdır gerek yok tak diye mesaj kutusu çıkıyor. Umarım işinize yarar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…