Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Maştağa
Bir arkadaş DC sunucusunda Azerbaycan hakkında çok kötü şeyler söylemiş.
Kendisi bu forumda ve YT'de kanalı var.
Konu normaldeki gibi. İsrail-Filistin meselesi. Ben açık aşkar dedim "Ben İsrail'i destekliyorum" onlar ne bileyim İsrail böyle, İsrail şöyle anlatıyorlar

1.webp

2.webp

3.webp

Sanki siz Türksünuzde böyle konuşuyorsunuz?
Yok ne bileyim Azerbaycan öyle Azerbaycan şöyle. Arkadaş yardımlarımıza böyle mi teşekkür ediyorsunuz? Neriman Nerimanov sayesinde yaşıyorsunuz farkında mısınız bunun? Tabii sizin gibiler o ikinci dünya savaşında Azerbaycan ailelerini korkudan ruslara verenler gibisiniz. Sizin gibiler yüzünde savefi döneminde toprak kaybettik. Sizin gibiler yüzünden Karabağ soykırımında bir tane bile ceset taşıyamadık. Siz busunuz işte. Yani sizin gibileri kardeş görüp İsrail'i kendimin önüne mi koyayım? Değmez. Size kardeş sözünün Ksini bile demek yanlış. Nasıl adamlarsınız oğlum? Siz kendinizi hakikaten Türk olduğunu düşünüyorsunuz? Daha fazla sinirlenmek istemiyorum. Yoksa ağır küfür ederim.

Neriman Nerimanov sayesinde yaşıyorsunuz farkında mısınız bunun?

Kim Nerimanov sayesinde yaşıyor onu anlamadım? Açıklar mısınız?

Ayrıca savaşta taraf mı tutulur? Masum insanları öldüren kim olursa olsun desteklenir mi? (Bunu hem Hamas hem İsrail için diyorum)

Savaşta taraf tutmak, oradaki soykırımı desteklemektir. Karabağ katliamını yapanlarla aynı kafadasınız.

7 Ay önce olmuş bir olayı bugüne getiriyorsun, çok mu alındın? O vakit ben İsrail'e destek çıktığın için sinirlendim ve bunları söyledim. Ben yoksa milliyetini de ayırmam, ırkını da. Ayrıca böyle özel şeyleri paylaşmaya izni nereden buldun? Raporluyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kim Nerimanov sayesinde yaşıyor onu anlamadım? Açıklar mısınız?

Ayrıca savaşta taraf mı tutulur? Masum insanları öldüren kim olursa olsun desteklenir mi? (Bunu hem Hamas hem İsrail için diyorum)

Savaşta taraf tutmak, oradaki soykırımı desteklemektir. Karabağ katliamını yapanlarla aynı kafadasınız.
Neriman zamanında Atatürk'e yardımlar etti.

Olayın bence Türklükle alakası yok. Dini olarak bir anlık sinirle laf atmış. Niyeti ırki olarak laf atmak olsa bile ben bir Atatürkçü olarak bu ülkedeki AKP'li yobaz iktidar yanlısı Türkleri bile sevmiyorum. Yani sırf aynı ırktan dolayı kimse kimseyi sevmek zorunda değil.
Örnek olarak, Çin-Tayvan, Kuzey-Güney Kore, Arap-Nusayri, Slav Milletler arasında olan düşmanlık.

Son düzenleme:
Bahsi geçen sunucunun yöneticilerindenim, insanların ne konuştuğuna karışamazsınız. Bu olayda kişiler arasında geçen bir diyalog, aşırıya kaçılsa bile kendi aralarında olan "özel" meseleyi buraya herkesin önüne taşımak saçmalık. Sunucu kuralları gereğinde kişiler istediklerini söylemekte özgürler. Aynı şekilde bireyler de, kendin rahatsız olduysan sunucudan ayrılabilir veya göz ardı edebilirsin.

Olayın bence Türklükle alakası yok. Dini olarak laf atmış. Hadi ırki olarak laf atsa bile ben bir Atatürkçü olarak bu ülkedeki AKP'li yobaz iktidar yanlısı Türkleri bile sevmiyorum. Yani sırf aynı ırktan dolayı kimse kimseyi sevmek zorunda değil.
Örnek olarak, Çin-Tayvan, Kuzey-Güney Kore, Arap-Nusayri.
Din ile alakası yok. Milletime hakaret bu.

Böyle özel bir şeyin izin alınmadan paylaşılması biraz saçma olmuş ve kaç ay geçmiş üzerinden.

Bahsi geçen sunucunun yöneticilerindenim, insanların ne konuştuğuna karışamazsınız. Bu olayda kişiler arasında geçen bir diyalog, aşırıya kaçılsa bile kendi aralarında olan "özel" meseleyi buraya herkesin önüne taşımak saçmalık. Sunucu kuralları gereğinde kişiler istediklerini söylemekte özgürler. Aynı şekilde bireyler de, kendin rahatsız olduysan sunucudan ayrılabilir veya göz ardı edebilirsin.

Ha o zaman özelden hakaret edeyim Türkiye'ye. Hoşuna gider mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.