Discord'daki tema nasıl elde edilir?

Xi4lben

Uzman
Merhaba arkadaşlar birkaç kişide gördüm ve çok hoşuma gitti bunu nasıl elde edebilirim bende.
*Not: Herhangi bir serverde üyeler kısmında böyle görünüyor.

Merhaba. Discord'un kendi tema seçenekleri arasında bulunmuyorsa, 3. parti programlarla (Örnek: BetterDiscord) özelleştirme yapabilirsiniz. 3. parti programları kullanmıyorum, önermem.

Merhaba. Discord'un kendi tema seçenekleri arasında bulunmuyorsa, 3. parti programlarla (Örnek: BetterDiscord) özelleştirme yapabilirsiniz. 3. parti programları kullanmıyorum, önermem.

Yani direkt nerede olduğunu bulamadımi ayarlar tema kısmında mı?

Hocam nitronuz varsa kullanabiliyorsunuz o temaları ama bu gösterdiğiniz sanırım BetterDiscord gibi 3. parti bir programın teması gibi görünüyor. Aynı şekilde pek önerilebilecek bir durum değil.
Nitrom mevcut ve BetterDiscord'dan kullanmıyorum, tarayıcıdan giriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar birkaç kişide gördüm ve çok hoşuma gitti bunu nasıl elde edebilirim bende.
*Not: Herhangi bir serverde üyeler kısmında böyle görünüyor.

Eki Görüntüle 138676
Bu yeni gelen bir özellik, Discord'un yeni gelen mağaza sisteminden alınıyor. Bir sürü farklı türü var.

İşaretlediğiniz yer sadece kendi arayüzünü değiştiriyor, arka plan benim aradığım, bu değil.
Bu yeni gelen bir özellik, Discord'un yeni gelen mağaza sisteminden alınıyor. Bir sürü farklı türü var.
Sağ olun bir kontrol edeceğim.

Hocam uğraştım, kontrol ettim ancak göremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…