Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba. Discord'un kendi tema seçenekleri arasında bulunmuyorsa, 3. parti programlarla (Örnek: BetterDiscord) özelleştirme yapabilirsiniz. 3. parti programları kullanmıyorum, önermem.
Xi4lben
Uzman
Merhaba. Discord'un kendi tema seçenekleri arasında bulunmuyorsa, 3. parti programlarla (Örnek: BetterDiscord) özelleştirme yapabilirsiniz. 3. parti programları kullanmıyorum, önermem.
Yani direkt nerede olduğunu bulamadımi ayarlar tema kısmında mı?
Xi4lben
Uzman
Ayarlar, Görünüm kısmından tema seçeneklerini bulabilirsiniz.
Galiba bende yok, göremiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam nitronuz varsa kullanabiliyorsunuz o temaları ama bu gösterdiğiniz sanırım BetterDiscord gibi 3. parti bir programın teması gibi görünüyor. Aynı şekilde pek önerilebilecek bir durum değil.
Xi4lben
Uzman
Nitrom mevcut ve BetterDiscord'dan kullanmıyorum, tarayıcıdan giriyorum.Hocam nitronuz varsa kullanabiliyorsunuz o temaları ama bu gösterdiğiniz sanırım BetterDiscord gibi 3. parti bir programın teması gibi görünüyor. Aynı şekilde pek önerilebilecek bir durum değil.
Astronotarda
Üstün
Bu yeni gelen bir özellik, Discord'un yeni gelen mağaza sisteminden alınıyor. Bir sürü farklı türü var.Merhaba arkadaşlar birkaç kişide gördüm ve çok hoşuma gitti bunu nasıl elde edebilirim bende.
*Not: Herhangi bir serverde üyeler kısmında böyle görünüyor.
Eki Görüntüle 138676
Temalar sadece uygulamada gözüküyor. Yasaktan dolayı tarayıcıdan giriyorsanız Discord girme yöntemlerini deneyin.Nitrom mevcut ve BetterDiscord'dan kullanmıyorum, tarayıcıdan giriyorum.
Uygulama arayüzü de genel olarak değişti.
Xi4lben
Uzman
İşaretlediğiniz yer sadece kendi arayüzünü değiştiriyor, arka plan benim aradığım, bu değil.Temalar sadece uygulamada gözüküyor. Yasaktan dolayı tarayıcıdan giriyorsanız Discord girme yöntemlerini deneyin.
Uygulama arayüzü de genel olarak değişti.
Eki Görüntüle 138685
Sağ olun bir kontrol edeceğim.Bu yeni gelen bir özellik, Discord'un yeni gelen mağaza sisteminden alınıyor. Bir sürü farklı türü var.
Hocam uğraştım, kontrol ettim ancak göremedim.Bu yeni gelen bir özellik, Discord'un yeni gelen mağaza sisteminden alınıyor. Bir sürü farklı türü var.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-